Szacuny
2
Napisanych postów
28
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
503
Witam. Zawsze miałem włosy długością do nosa. Ściąłem je praktycznie na zero.
Powiedzcie mi, czy jest coś co pomoże im szybciej wyrosnąć i aby były zdrowsze? Coś co przyśpieszy porost, zGęści i zmniejszy ich wypadanie. Jakaś wcierka, suple? I czy jest ‚mozliwosc aby zmniejszyć zakola jesli mam delikatne? Prosze o pomoc, bardzo mi zalezy na wlosach a chce miec je jak najgestsze i zrowe, bez zakoli. Dzieki!
Mam 19 lat.
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
na włosy cudów nie zrobisz, jak mają wypaść albo być rzadkie to takie będą, albo stracisz dużo pieniędzy na cudowne preparaty albo się z tym pogodzisz, efekt finalny ten sam, tylko więcej lub mniej w portfelu
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Mozesz poczytać na foru, kosmetycznym, to jesty ciężka walka, nieraz wcierki itp nic nie dadzą bo wina moze w organizmie leżeć, jego pracy, problemach z hormonami itp.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
2
Napisanych postów
3
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
14
Aby włosy szybko rosły trzeba zadbać o odpowiednią dietę, szczególnie bogatą w witaminy z grupy B i inne minerały... w sieci jest mnóstwo tego typu porad...
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9152
Napisanych postów
83455
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705602
Mogę ci wymienić kilka preparatów które sobie kupisz i opróżnisz tylko portfel , jak chcesz pozytywnej dla Ciebie wiadomości .Przyczyn wypadania włosów może być wiele. Warto zwrócić uwagę na te najbardziej podstawowe, związane z właściwą pielęgnacją włosów oraz odpowiednio zbilansowaną dietą zapewniającą podaż wszystkich makroelementów, witamin oraz minerałów. Jeśli włosy wypadają , są osłabione to możesz coś zdziałać natomiast jeżeli zrobiły Ci się zakola to niestety moja pierwsza odpowiedz jest jedynym wyjściem
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
ilerazy49
Witam. Zawsze miałem włosy długością do nosa. Ściąłem je praktycznie na zero.
Powiedzcie mi, czy jest coś co pomoże im szybciej wyrosnąć i aby były zdrowsze? Coś co przyśpieszy porost, zGęści i zmniejszy ich wypadanie. Jakaś wcierka, suple? I czy jest ‚mozliwosc aby zmniejszyć zakola jesli mam delikatne? Prosze o pomoc, bardzo mi zalezy na wlosach a chce miec je jak najgestsze i zrowe, bez zakoli. Dzieki!
Mam 19 lat.
Szacuny
2
Napisanych postów
28
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
503
Napisałem że mam lekkie zakola a nie że mi się zrobiły. Zawsze je tskke mialem, stąd pytanie czy jest mozliwosc ich zniwelowania. wlosy wypadają mi przez izotek który brałem i to cale szczescie polowe dawki tego syfu.