Szacuny
1
Napisanych postów
321
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6731
Siemanko wszystkim !
Oto moi 2 qumple z siłowni , ćwiczą obaj jakiś 1 rok i 3 mieś. Zgadnijcie ile mniej więcej biorą na ławce i ile mają w łapie (po lewej gościu ma 19 lat po prawej 17 lat!!! Dzięki za odpowiedzi , i trafne odp nagradzam sogaczami
Dajcie mi sog-acza , przeznacze go na pomoc biednym w Iraku
Szacuny
3
Napisanych postów
460
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4813
Qles po prawej lepiej wyglada Ten po prawej tez jest spox Qles po prawej: W lapce - pomiedzy 37 a 45 Wyciskanie - pomiedzy 100 a 150
Qles po lewej: Lapa - pomiedzy 38 a 46 Wyciskanie - pomiedzy 110 a 160
Zgadza sie ???
Szacuny
5
Napisanych postów
7641
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
41205
Pan z lewej:
niezbyt estetyczna i nieproporcjonalna budowa, łapka ok.40zm
Pan z prawej:
calkiem OK. niełza łapka ponad 40cm, nieżła klata, ogolnie pozytywne ważenie
-[][]------[][]- BodyBuilding -[][]------[][]-
......... <.>..<.> Szef Mafji <.>..<.> .........
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Z życia SFD - Cytat:
"Czy od przedawkowania białka można umrzeć?"
Jezeli moja wypowiedz Cie w jakis sposob usatysfakcjonowala i nie zalujesz 1 zł - wyślij sms'a o tresci "nadzieja" na numer 7126 - a pomozesz chorym dzieciom- akcja TVN "Odnawiamy nadzieje"
"Ponieważ czas niszczy wszystko. Ponieważ pewne czyny są nie do naprawienia. Ponieważ człowiek jest zwierzęciem. Ponieważ żądza zemsty jest popędem naturalnym. Ponieważ większość zbrodni pozostaje bez kary. Ponieważ miłość jest źródłem życia. Ponieważ w świecie dobrze ułożonym nie byłoby czerwonych tuneli..."
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Gośc po prawej jest moim zdaniem calkiem do***any lapka-jakies 42 chyba i ze 130-140 na klate, pan z lewej calkiem duzy tez, ale estetyka nijaka, moze z 40 w lapce i na lawce do 130 w porywach. Szkoda, ze nie podales wzrostu, bo rownie dobrze moze sie okazac ze panowie maja 150cm i ledwo 33 w lapce ,hehe