Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
34
Hej.
Zwykle w ramach i po treningu wypijam 1.5 - 2 litra wody.
Rano jeszcze szklanka wody + sok z cytryny. Takze tutaj ok.
W ciagu dnia popijam RedBulla bez cukru.
Chcialbym go zastapic czyms tez z mala iloscia kalorii, ale musi miec jakis sensowny smak - woda mi nie 'wchodzi' poza treningiem.
Rozwazam np wode kokosowa, albo jakies smakowe elektrolity, ale poki co zlopie RedBulla i Cole Zero. Pomocy!!! ;)
Szacuny
60
Napisanych postów
660
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9303
A nie możesz po prostu pić herbat? Czerwona, biała, zielona, wszystkie mają jakieś prozdrowotne właściwości i pozytywnie wpływają na trawienie. Nawet możesz słodzić jakimś zdrowszym cukrem np kokosowym. Napoje, które wymieniłeś to syf, sztuczne słodziki są nie wiele lepsze od cukru.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78032
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766991
Jeżeli nie czysta wodą, to ewentualnie wspomniane dodatki smakowe. Dość popularne w tej chwili. Mogę to być np. napoje w smakowe na bazie słodzików, np występujący w wielu wersjach smakowych Bolero. Osobiście używam pół saszetki na butelkę 1,5 litra wody. Jest to już mocno indywidualna sprawa i najlepiej przetestować na sobie. Z ofertą sklepu i smakami Blero zapoznać się możesz tutaj:
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
34
beboykox
A nie możesz po prostu pić herbat? Czerwona, biała, zielona, wszystkie mają jakieś prozdrowotne właściwości i pozytywnie wpływają na trawienie. Nawet możesz słodzić jakimś zdrowszym cukrem np kokosowym.
Napoje, które wymieniłeś to syf, sztuczne słodziki są nie wiele lepsze od cukru.
Ale te herbaty to na zimno?
Bo chodzi mi wlasnie o takie popijanie, szczegolnie w bardziej gorace dni...
Szacuny
60
Napisanych postów
660
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9303
No herbaty to bardziej na gorąco się pije, ale gorące picie zaspokaja pragnienie w upale lepiej niż zimne, spróbuj a zobaczysz. A na zimno to już lepszą opcją jest sok 100% a jeśli dużo chcesz go pić to rozcieńczaj z wodą bo sporo fruktozy zawiera.
Szacuny
17764
Napisanych postów
132959
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464592
a co za problem zimne chcerbaty pić, w sklepach masz tego pełno, zero też są powerady, oshee itp napoje, w biedrze czy w lidlu wodę zero kcal można wyhaczyć podobno smaczne.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2019-08-06 20:39:52
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
34
Dziekuje wszystkim za wypowiedzi. Zamowilem Bolero z SFD na probe a jeszcze przetestuje Oshee z sokiem naturalnym - ma troche cukru, ale za to bardzo proste skladniki.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
Mi kiedyś wchodziły Crystal Light, acz nie wiem czy są w Polsce. I koncentraty Mr. Biga - pewnie butla wyjdzie ekonomiczniej niż te saszetki. Jak się nie mylę, to był pierwszy produkt tego typu.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]