Szacuny
0
Napisanych postów
307
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6116
spytalem sie w jednym z postow ale niestety nie otrzymalem odpowiedzi wiec zrobilem nowy post ...a pytanie jest nastepujace co pijecie podczas treningow ( tylko prosze bez takich ze wode bo to wiem :) ) chodzi mi o konkretne wypowiedzi o jakis witaminkach itp. jakies firmy marki
wybierz sobie cos z tego
nalepiej carbo a po treningu glukoza
-=[ BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ ]=-
Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta.
Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >ZłTA MYŚL Quart`a< hoho jestem małym motylkiem hrum hrum
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
osobiscie woda lub red bull
ale w zaleznosci od ilosci tkanki tł
jesli masz jej mało to pij co ci pasuje
jesli jednak obawiasz sie o jej poziom to woda lub nowy izotonik firmy vitalmax( dani i maxymalnie wydajny+ zawarte witaminy)
członek-mafia.suple.hardcor.pl
atleta.pl -najbardziej szczery i uczciwy dealer odzywek w necie
NACZELNIK DZIAŁU SUPLEMENTACJA
Szacuny
0
Napisanych postów
307
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6116
no tkanki tluszczowej to wlasnie troche jest( przerwa w cwiczeniach ) i wlasnie sie zastanawiam czy jest cos co wspomaga spalanie do picia podczas treningu...
Szacuny
79
Napisanych postów
25516
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
110567
podczas treningu siłowego zaduzo tluszczu nie spalisz awiec nie ma co marnowac kasy na takie rzeczy
to moje zdanie
-=[ BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ ]=-
Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta.
Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >ZłTA MYŚL Quart`a< hoho jestem małym motylkiem hrum hrum
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
Woda.
Izotonik z vitalmaxa jest dobrym rozwiazaniem.
Pozdro.
Doradca w dziale Suplementacja -Dżingol bels dżingol bels..dżingol ol de łej..
Bo to historia,bo to marzenia...
To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"