Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Co przywieźć z Egiptu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 11898

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 179
Witam.
Wybieram się do Egiptu i zastanawiam się co można przywieźć z tego kraju.
W aptekach nie trzeba mieć recept więc można kupić wszystko.
Proszę o podanie nazw Egipskich popularnych używek.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 6275 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 37332
Moral z tego prosty - leccie do Tajlandii zamiast do Egiptu Tam nie mialem zadnych trudnosci, nikogo na lotnisku to nie interesuje i nie ma tam az takiego barbarzynstwa. Wybor srodkow natomiast o wiele szerszy, you name it - they have it
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
Wpisz w wyszukiwarce Egipt.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 13272 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 96496
https://www.sfd.pl/Egipt_saa_dla_zainteresowanych_.-t311821.html
wpisz egipt w wyszukiwarke i czytaj
nic sie nie zmienia

"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 463 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 21166
ja się wybieram, znam ludzi co byli, kupowali próbowali i z zgromadzonych informacji mogę ci polecić moją listę zakupów:
-Susta
-Enan: Cido
-Deka (prze***ane bo w 50mg amp.)ale biorąć pod uwage dostęp do pewnej deki w PL to chyba się opłaca
-Wino jeśli da się znaleźć rwr albo resztki zambona
-Clomid
-Efedryna
-HCG

Nie wiem jak będzie z ilością, ja liczę wpakować 50 amp. susty+ 50 amp. cido i wysłać paczką do domu jako jedna z 2 opcji, a resztę około 200-300amp. przewieźć w torbie...czy się uda zobaczymy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 458 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 31816
a jak jest z przewozem troszke wiekszej ilosci amp? np. jaka jest szansa na przewiezienie np. po 500amp cido i susty?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 179
Dzieki wielkie:)
teraz musze przemyśleć jak to dostarczyć do kraju.

Co lepsze wysylka czy przewóz w podręcznym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 463 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 21166
nie no 500 amp. to sobie wyobraź jak to będzie wyglądać, w razie czego nikt nie uwierzy ,że to na własny użytek. Jednak słyszałem o przypadku który przewiózł dokładnie tyle susty, jeśli chodzi o ilość to najgorsza jest ta deka bo 5g( standardowa dawka na cykl) to aż 100 amp. a tam nikt nie będzie pytał czy czy bijesz 400mg ew i na ile tyg. ci to starcza tylko zobacza 100 amp.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Przewozic tylko w bagazu w luku, nigdy w podrecznym! W Egipcie maja to w dupie, jedynie moge cie capnac na rutynowej kontroli na polskim lotnisku, jezeli bedziesz mial niefart i akurat beda chcieli ci torbe przetrzepac, ale powiem ci z doswiadczenia ze na dziesiatki lotow ktore odbylem tak sytuacja zdarzyla mi sie tylko raz, przy czym lecialem z pl do londynu i mila pani najwyrazniej szukala wody i fajek, a ze zobaczyla 10 ksiazek z gory plecaka nawet nie chciala zagladac dalej Przeciez taki madry i przystojny mlody czlowiek, nie musi byc od razu przemytnikiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 510 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 11587
Wiele osob z tego co pamietam zalecalo przewozic wszystko TYLKO w podręcznym... Jak jest najlepiej, chetnie sie dowiem

Zmieniony przez - roteiro w dniu 2008-06-29 18:56:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Kto tak zalecal? Pokaz mi go to go zdziele Trzeba byc ostatnim d****em, pomysl - podreczny zawsze przeswietlaja i przeszukuja w poszukiwaniu niebezpiecznych przedmiotow.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 458 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 31816
dzieki za odp chlopaki
wiecie, nie pojade do egiptu po 100amp. bo to sie nie oplaca.
a jakies konsekwencje prawne? cos grozi za przewoz takiej ilosci towaru? czytalem, ze podczas kontroli bardziej patrza w egipcie na to, czy sie przypadkiem nie wywyozi rafy itd. niz saa no ale roznie w zyciu bywa.
a jak np. wsadze sobie troche amp. w gacie to przeciez nie ma jak sprawdzic heh bo chyba sa tam zwykle bramki. chetnie bym przeczytal porady od osob, ktore w egipcie byly na zakupach-jak to przewiezli.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pomoc w odbloku

Następny temat

pregnyl >>hcg>> grecja

Alldeynn
Polecane artykuły