Myślałem o zakupie takich ubrań bo mi się jedna spodobała nie wykluczam,że bym chodził w takim ubraniu latem lub zimą ale nie chce się narazić na śmieszność.Czy chodzenie w takich ubrań to duży wstyd,obciach?? Czy raczej nie?? Pytam się bo nie wiem czego się spodziewać i także poznać wasze opinie o w/w produktach.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zależy jakie kto ma podejście. Są ludzie na co dzień poruszający się w ubraniach firm robiących np. lody i nie mają z tym problemów. Ale są też tacy, co za żadne skarby by tak nie wyszli do ludzi. Podobnie jest np. z butami, dla sporej ilości osób koniecznie muszą być firmowe. I są też tacy, co wcale nie kupują firmowego obuwia.
1
...
Napisał(a)
Alex2040Myślałem o zakupie takich ubrań bo mi się jedna spodobała nie wykluczam,że bym chodził w takim ubraniu latem lub zimą ale nie chce się narazić na śmieszność.Czy chodzenie w takich ubrań to duży wstyd,obciach?? Czy raczej nie?? Pytam się bo nie wiem czego się spodziewać i także poznać wasze opinie o w/w produktach.
To też zależy ile masz lat i w jakim środowisku się obracasz, do pracy bym np czegoś takiego nie ubrała, ale już na trening, czy do biegania czemu nie
1
ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami
...
Napisał(a)
na codzien bym nie chodził, to co mogę Ci powiedzieć z obserwacji to sporo u mnie takich pozerów w tym chodzi, coś tam potrenuje i zakąłda takie bluzy.
Co do ubrań na codzień uważam że w tej cenie można lepiej neirac znaleźć ubrania.
Co do ubrań na codzień uważam że w tej cenie można lepiej neirac znaleźć ubrania.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kickboxing a skręcona kostka
Następny temat