Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
69
Co sądzicie o emulsji Cetaphil nie jest tania okolo 35 zl ale ponoc wydajna, chodzi o to ze uzywam differinu i troche luszcy mi sie skora, mam cere mieszna wokol ust i oczu niezle wysuszona a czolo sie przetluszcza i czy ta emulsja nie przetluszcza skory ??? i czy myjac sie z woda nie zostawia jakiejs warstwy ?? ani czy skora sie nie klei bo uzywalem physiogel bez wody i nie podobalo mi sie ze skora sie kleila i jakby zostawial po sobie slad.
Szacuny
1
Napisanych postów
5
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
84
Używam ją już dość długo. Bardzo delikatna i skuteczna. Nie wysusza skóry wręcz przeciwnie właśnie nawilża i regeneruje, pomaga na długi czas utrzymać ją w dobrej kondycji. Kupowałam całkiem nie dawno nowe opakowanie i dowiedziałam się jeszcze o konkursie który trwa do grudnia, można wygrać zestaw na cały rok. Wystarczy tylko kupić dowolny produkt z gamy Cetaphil i zarejestrować paragon zakupu na ich stronie http://www.cetaphil.pl/konkurs/ jeszcze tylko odpowiedzieć na pytanie konkursowe. Co tydzień wygrywa 5 osób, może i mi sie uda
Szacuny
15
Napisanych postów
3579
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
28289
ja stosuje
w kombinacji z wodą:
-nie wysusza
-nie nawilża (przynajmniej mnie)
-nie podrażnia
-nie pozostaje żadna warstwa
-jest dosyć wydajny, stosuje go około 3 tyg i zużyłem jakieś 20-30%
Ogólnie jeśli chodzi o jego właściwość czyszczenia skóry/pozostawiania jej świeższej to nie wypada najlepiej na tle konkurencji, ale jest jego jeden wielki plus, który zdecydował że go własnie stosuje: NIE PODRAŻNIA.
Szacuny
11
Napisanych postów
499
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4368
Siema ! Ja stosuje od 1.5 miecha i jestem zadowolony , nie wysusza , skórka jest zajefajna ;] ! Pozatym przygotowuje skóre do aplikacji leku.
Kupiłem za 35 stosuje 1.5 miecha a jeszcze polowy nie zuzyłem a myje twarz 3 razydziennie nieraz czesciej ;] pozdrooo
Szacuny
2
Napisanych postów
73
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
833
mi wlasnie dzisiaj p. dermatolog przepisala tzn polecila wlasnie ta emulsje. a do tego na tradzik clindacne i brevoxyl;) zobaczymy co sie bedzie dzialo heh
Szacuny
2
Napisanych postów
2
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
6
Ja razem z córką stosuję cetaphil restoraderm i nam pomaga. Skóra po nim sie nie łuszczy i jest nawilżona. Niestety ja najpierw miałam AZS a później odziedziczyła po mnie.
Szacuny
1
Napisanych postów
6
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
70
Witam, emulsja Cetaphil nadaje się nie tylko przy AZS ale i przy trądziku. Najlepiej używać ją na wacik (jest w postaci micelarnej), mniej będzie podrażniać skórę oraz wysuszać. Przy takich problemach skórnych raczej wykluczamy wodę z pielęgnacji skóry, a jeśli już musimy to ją najpierw przegotujmy;D