Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1
Napisanych postów
14
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
313
Tak jak w opisie! Próbowałem znaleźć rzetelne i konkretne wypowiedzi ale się nie udało. Może ktoś coś brał z tej firmy i się pochwali info. Ja zastanawiam się nad aminokwasami BIO TECH USA.
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Witam
Biotech USA to firma zajmująca sie produkowaniem suplementów i odżywek dla sportówców. Od dłuższego czasu figuruje ona na Polskim rynku i jest znana wielu osobom. W celu poznania opinii zachecam do przeszukania naszego forum, szczególnie działu odżywki i suplementy.
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2018-01-21 18:02:22
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
11
Napisanych postów
544
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2890
bralem crea alcatech. Nawet spoko a w połączeniu z cp jest super. Co do reszty produktów nie wypowiadam się zwłaszcza jeśli chodzi o aminki bo moim zdaniem to strata kasy. Lepiej zainwestować w białko a jak masz dobrą diete to nie potrzebujesz ani jednego ani drugiego
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1
Napisanych postów
14
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
313
To akurat wiedzialem, ze jest to dawne MLO. Znalazlem opinie, ze MLO zostalo wycofane z rynku bo podawali zle sklady itd., dlatego wlasnie sie zastanawiam na tym BIO TECHEM:)
Szacuny
21
Napisanych postów
2992
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
41803
MIKEUSz - a znasz powody czemy juz nie jest mlo tylko biotech usa ? ta kz ciekawosci? bo nie znalazlem na ten temat
do autora - bralem aminoi fuel, ojciec bral dhea i odoje bylismy zadowolene..a teraz biore iso prox ale od wczoraj - co prawda jeszcze nie uroslem ale cierpliwie czekam
Szacuny
3
Napisanych postów
448
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19119
Prawdziwych powodów nie znam i myślę, że nigdy ich nie poznamy Może popularność marki MLO spadła i stwierdzili, że BioTech USA jest bardziej chwytliwą nazwą