.::Bartek::.
...
ello mam 16 latek i chciałem się zapytać co to jest Bionabol zapewne koks ale mocny czy słaby czy jestem wstanie przypakować w ciągu hm.. 5 miechów by mieć w łapie 39 cm?? i ile bym musiał tego wźąść by niewyglądąć no wiecie..chodzi mi oto by wyglądac no by było widać że ćwicze wysatrczy 39 w łapie CZY KTOŚ MI POWIĘ ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zapewne bedziesz mial po tym slabe wyniki...w szkole
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
Bionabol to to samo metanabol, czyli nic dla Ciebie, o takich rzeczach w tym wieku nawet nie mysl
...
Napisał(a)
czemu tak sądzicie banowac hy... bo odżywki biorę i nic niedawają kurde a przydało by mi się w tym wieku trochę rpzyrostnac hehe i mam zamira to brac lub inne by miał letrze dzaiłanie
...
Napisał(a)
sadzimy dlatego ze durnie w wieku 15,15,17 lat nie powinni brac sie za koks tylko za cycke u mamy 

...
Napisał(a)
szakal15 - w wieku 15 lat to nawet odżywki ci nic nie dają proponuje pocwiczyc ze 2 lata na dobrej diecie i dopiero po 2 latach wziasc jakas odzywke, pozniej pojechac ze 3lata na odzywkach, a jesli cie przyrosty nie zadowolą po tych 5 latachi to dopiero mozesz myslec nad koksem od razu nie ma sensu bo i tak ci nic nie da...
...
Napisał(a)
"ile bym musiał tego wźąść by niewyglądąć no wiecie..chodzi mi oto by wyglądac no by było widać że ćwicze wysatrczy 39 w łapie"
wkładaj sobie skarpetki pod koszulke i będziesz miał swoje upragnione 39cm
wkładaj sobie skarpetki pod koszulke i będziesz miał swoje upragnione 39cm
www.pajacyk.pl
chętnie przyjmę sogi :]
początkujący na forum
...
Napisał(a)
sam se wkałdaj dorba juz nic o was niebęde pytał bo wy zamiast pomagać bo wyśmiewaice się to po co takie forum
...
Napisał(a)
to forum jest dla ludzi którzy maja wiek dorastania za soba, a ty po**** tu wogóle wchodzisz majac 15 lat???? i jeszcze o koks sie pytasz jak brac?? masz cos takiego jak mózg?? no to rusz nim i wiedz o tym ze ci takich rzeczy barc nie wolno,
" 4 lata przerwy od SFD "
...
Napisał(a)
no looool
dzieci q.r.w.a do szkoly a nie plątać się po mieście rozdziewiczać inne dzieci i jeszcze sie qrrwa za koksy biorą 

seks i tyle
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!