Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
Jeżeli gumę nałożysz na mokre włosy to da własnie taki efekt, co do nakładania, to ja zawsze nakładam ją na wilgne włosy, jezeli nałożysz ją na suche to na głowie zrobi ci się sklejony placek i nic więcej- na wilgnych jest łatwiej (i guma starcza na dłużej)
Szacuny
28
Napisanych postów
1704
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
12529
Gumę należy nakładać w małych ilościach,dobrze rozcierając ją w dłoniach i nakładać na pasma, które mają być ułożone.Zbyt dużo gumy powoduje obciążenie włosów, przez co nie układają się ładnie.Ja nakładam na suche włosy i fakt jest bardzo wydajna
Szacuny
23
Napisanych postów
945
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3512
Ja tam używam prostownicy Ale przed modelowaniem or somfink lajk dat jeśli chodzi o układanie na gorąco(szuszarka,lokówka,prostownica etc.) polecam z L'Oreal linie Hot.
Tylko martwe ryby płyną z prądem-żywe płyną pod prąd!
---
Ooh, you've got it bad I can tell-You want it bad, but oh well.
Dude, what you got for me..Is something I..Something I don't need !
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
914
L'oreal Out of bed <= coś dla lubiących 'poczochranie' . / koszt takiej zabawy to około 10-11 zł (np. Carrefour), a sam produkt starcza na długo. (np. ja go męcze już drugi miesiąc, a zostało mi około 1/3)
pzdr#
Szacuny
0
Napisanych postów
382
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2845
co rozumiesz przez poczochranie :) i co to jest żel guma ? :>
pozatym imo co do gumy to zawsze po kilku próbach ułożenia bo nie zawsze szybko można osciągnąć efekt jaki się chce to włosy właśnie robią się takie suche i głupie :P więc chyba naprawde mokre włosy do tego trzeba.
imo drugie to co trzeba używać żeby mieć takie włosy jak świeżo po kąpieli i lekko wytarte po niej są takie świeże i lekko mokrawe łądnie leża nie są takie suche :P jest na to jakiś sposób żeby po 20 minutach ten efekt nie znikał
Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
nie zniknie napewno- tylko jedna dobra rada- nie przesadzać z ilością nabieranej gumy na palece- lepiej mniej, bo jak juz raz poskleja to potem tylko mycie głowy i fryz do poprawki
Szacuny
5
Napisanych postów
267
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2404
żel to już przeszłość :) guma jest fajniejsza... Ja tam wody nie używam, na suche lepiej stoją, bo jak namoczę, to guma robi się rzadka jak żel... to po co mi wtedy guma? :)
...zycie jest za krotkie zeby je przespac ;p
serial do wszytkich gier i softow: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4L4
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
914
aNm: na opakowaniu piszę o tworzeniu efektu poczochranych włosów, ja jakoś tego specjalnie nie zauważyłem. (możliwe dlatego, że się nie czesze ) / ale ogółem produkt bardzo dobry i wydajny. )