- Co to są za wałki pod biustem i jak się ich pozbyć??
- nie trawie fruktozy-co to znaczy,co robic i co ze sportem?
- B. Ciekawy temat :) ajjj pomozcie co robic co jesc co brać jak cwiczyc?
- trenuję siłowo co 3 dzień i biegam co 3 dzień a co ze snem?
- Co dodać co ująć co zmienić?
- HST czytam czytam i co expert to co innego mowi : D
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdźtaką masz genetyke po prostu, jak znów przytyjesz to piersi wrócą do poprzedniego stanu, musisz wybierać
zyc szybko umierac mlodo i h**...ON
"Popatrzcie tylko na wypowiedzi Samowara to jest jakis spamer!
Zawsze daje tylko te ""a wypowiedzi zadnej!"
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Z tym spadkiem wielkości piersi podczas redukcji tłuszczu to mówi się trudno. Tłuszcz nie będzie spadał z tych miejsc z któych chcemy tylko równomiernie. Tak się składa że piersi są miejscem gdzie się go dużo gromadzi.
Ja też jestem trochę niepocieszony. Od początku lipca do dnia dzisiajeszego poprzez codzienne aeroby i dietę redukcyjną zchudłem 5 kilo a w wymiarach : w pasie 10 cm, w bicepsie 1,5, w klatce 1,5 i mówi sie trudno. Przez kolejne miesiące będzie trzeba się wysilać zeby odbudować dwa ostatnie wymiary z beztłuszczowej tkanki ale taki jest sport :)
PO kolei: 3 razy w tygodniu HIIT obecnie 7 interwałów ( 30 sek rozgrzewki + 7 min ( 1 interwał sprint+trucht każdy 30 sek ) i 3 razy w tygodniu klasyczne aeroby, też biegi na bieżni przy tętnie 130-140 ok 45 min, chociaż ostanio nawet 60 min tak jakoś wyszło i spadki musiały takie być.
Kopt wszędzie Cię pełno, gdzie się nie obejrze, w jaki post nie wejdę tam TY Łap za to Soga
Zmieniony przez - TDCI w dniu 2005-08-25 14:55:48
--Od treningu Ci sie nie powieksza, chudniesz, chudna i piersi.
pomine juz to ze staly sie nierowne, ale teraz nie sa juz taki eładne i kształtne, w trakcie odchudzania, biegałam i robilam rozne cwiczenia na nogi i brzuch,nie cwiczylam jednak rak ani klatki.Czy da sie jakos popraawic kształt piersi cwiczeniami??
-- Oczywiscie, atlas ktory podal kolega i normalne cwiczenia na klatke. Hanelkami, mozesz tez sztanga, nie napewno nie zamienisz sie w kulturystke do tego trzeba: diete na mase, predyspozycje genetyczne, ostry trening a nie 3 kg hantelki, sterydy. Sadze ze spelnaisz maksimum jeden z tych elelemntow a potrzebne sa wszystkie 3 w przeciwnym wypadku KOBIETY NIE SA ZDOLNE TO ROBUDWOY NADMIERNEJ MASY MIESNIOWEJ cala reszta to sterydy. Wiec bez obaw nie bedziesz wygladac jak kulturystka a twoje piersi nie znikna od cwiczen na klatke anie nie rozejda sie po mesniach. Mialem do czynienia z 3 przypadkami dziewczyn ktore orbily typoy trening (12-15 powt, wszytskie partie na silowni ) Dwie nie trzymaly diety jedna tak. Zadna z niech nie zaczela wygladac jak kuturystka, a ich sylwetki sie ujedrnily juz po 2-3 miesiacach (u tej z dieta szybciej) i wlasnie przynajmniej ja nalepsze efekty widzialem po piersiach, nie staly sie wieksze ale jedrniejsze,ladnie podniesione i takie pelne i okraglutkie. Jak sie odchudzalas najwyrazniej starcilas czesc miesni z klatki piersiowej ktore podtrzymywaly biust i nadawaly mu ksztalt. W koncu piersi to tylko tluszcz jak nie podtrzymuja go miesnie pod nim to obwisa i traci ksztalt, jak to tluszcz. Wiec dbaj o misnie klatki i pozbadz sie obaw przed treningiem.
Kupila sobie 3 kg hantle i zaczelam juz troche cwiczyc ale nie wiem jakie robic cwiczenia na klatke piwrsiowa,nie chce wygladac jak kulturystka...........
--Gwarantuje ci nawet po silowni nie bedziesz wygladac jak kulturystka, znam wiele dziewczyn ktore tam trenuja i zadna tak nie wyglada, a juz o 3 kg hantelkach to nie wspomne, wiec smialo do treningu klatki i wogole treningu calego ciala, a beziesz wygladac wspaniale, wszystko ci sie ujedrni, a ja widze najlepszy efekt takich cwiczen zawsze po piersiach :). Nawet jak sie okaze ze masz nadmierne predyspozycje genetyczne do rozwoju miesni to kazda ilosc miesni idzie spalic treningiem aerobowym bardzo bardzo szybko, a miesnie duze nie rosna w dzien czt dwa, nie budzisz si na drugi dzien i nie stwierdzasz ze masz 40 cm w bicu i cos tu nie gra :D, stopniowo widzisz efekty, jak pasuja to kontynuujesz jak nie to aeroby i dieta niskoweglowodanowa i w niecaly miesiac jest po sprawie.
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski