Jestem na diecie masowej od 3 miesięcy. Żadnych odżywek nie biorę. Przez ten czas dzień w dzień jadłem pierś z kurczaka z ryżem. Teraz na sam widok mi się robi niedobrze... Czym można zastąpić ten posiłek? Dodam, że do tej pory jadłem go w okolicach godziny 18:00. W diecie mam już płatki owsiane, jajka, twaróg i makaron, także dobrze by było jakby wasze propozycje nie dublowały tych posiłków :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dział kuchnia sfd, ogólnie nie tylko kurczakiem człowiek żyje, mięs jest wiele, wieprzowina, wołowina, ryby
...
Napisał(a)
Ok, poszukam w kuchni. Zapomniałem dodać, że chodzi mi też o to, żeby ten posiłek był równie szybki w przygotowaniu jak kurczak, tzn. 15-20 min. To dla mnie dosyć ważne :)
...
Napisał(a)
wołowina z ziemniakami
1)DIETA - NAWET 100 TABLETEK METKI NIE ZASTĄPI DOBREJ DIETKI.
2)TRENING - ZA DUŻE CIĘŻARY BUDUJĄ TYLKO TWOJE EGO, NIE MIĘŚNIE.
3)REGENERACJA - JEŚLI NIE MUSISZ BIEC TO IDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ IŚĆ TO STÓJ, JEŚLI NIE MUSISZ STAĆ TO SIEDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ SIEDZIEĆ TO LEŻ I ŚPIJ.
4)KOKZ - BIERZESZ TYLE NA ILE MASZ KASY I WBIJASZ JAK NAJCZĘŚCIEJ %)
...
Napisał(a)
ja na przykład walę szynkę z wieprza na patelnię grillową, 10 minut i gotowe, nawet przyprawy można takie same walnąć
Zmieniony przez - qrak12345 w dniu 2013-01-09 21:35:03
Zmieniony przez - qrak12345 w dniu 2013-01-09 21:35:03
...
Napisał(a)
kazdym innym wartosciowym zrodlem bialka z weglowodanami - np. mieso, ryba + kasza, makaron
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!