Cześć. Nie mam kompletnie pomysłu co mogę zrobić z samych białek na śniadanie. Zostało mi z ciasta aż 10 białek i nie wiem co można z tego zrobić. Do soboty nie mam żadnego jajka, tak więc żółtko odpada. Macie jakiś ciekawy pomysł? Z góry dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pomysłów na dania poszukaj w Kuchni sfd.
W grę wchodzą pewnie omlety, albo jakaś fit beza z erytrytolem.
W grę wchodzą pewnie omlety, albo jakaś fit beza z erytrytolem.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
j/w jakiś opmlet, ciasteczka kokosowe, można też je zamrozić
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Mi pierwsze do głowy przyszły Bezy :D aczkolwiek jest to głównie sam cukier poza białkiem
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
bezy, omlety białkowe, kokosanki
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Sernik, Omlet ewentualnie pudding a'la Mariusz czerniewicz
Tak dla wyjaśnienia 00 to nie jest mój rok urodzenia ;)
...
Napisał(a)
W jakim sensie z samych białek? Dlaczego masz zamiar ograniczać się w ten sposób w posiłku? Białka jaj jak najbardziej mogą być elementem posiłku, ale nieszczególnie posiłkiem.
Osobiście bym je użył do przygotowania pełnowartościowego posiłku, który by się składał ze źródła białka, tłuszczów i węglowodanów. Np. omlet z białek jak, mąki owsianej, gryczanej, czy ryżowej. Do tego np. siemię lniane, twaróg, erytrytol, przyprawy i zblendować. Na koniec wkroić owoc, np. jabłko. Wcześniej z przypraw można dodać cynamon.
Osobiście bym je użył do przygotowania pełnowartościowego posiłku, który by się składał ze źródła białka, tłuszczów i węglowodanów. Np. omlet z białek jak, mąki owsianej, gryczanej, czy ryżowej. Do tego np. siemię lniane, twaróg, erytrytol, przyprawy i zblendować. Na koniec wkroić owoc, np. jabłko. Wcześniej z przypraw można dodać cynamon.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!