Szacuny
7
Napisanych postów
434
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
10099
Witam,
czy na rygorystycznej diecie redukcyjnej, pół litra np. pepsi max moze utrudnić redukcję? Chodzi mi tylko i WYŁĄCZNIE o efekt wizualny. To że szkodzi bardzo zdrowiu to już wiem, więc prosze o zdrowiu nic nie pisać.
Nie ukrywam ze taki napoj by mi bardzo pomogl trzymac diete.. stąd to pytanie.
Szacuny
10
Napisanych postów
13
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1341
PiotrX - ja piję dużo coli zero / pepsi max - a nie zauważyłem zakwaszenia. Zakwaszenie to raczej mit/wymysł firm farmaceutycznych by ludzie kupowali kolejne tabletki. Piję poza colą zero ocet jabłkowy, żyję na diecie ketogenicznej a Ph moczu mam nawet za wysokie - 6,5..7,4. Zakwaszam się żuravitem.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
Ja nigdy nie lubiłem coli/pepsi czy to light czy zwykłej, ale od czasów pierwszej masy na low carb(kawał czasu temu, nie chwaląc razem z niwixem rozpimpowaliśmy możliwosc masowania na niskich ww ) pokochałem pepsi max i nie wyobrażam sobie dnia bez przynajmniej jednej 2l butelki.
pzdr/
2
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
8
Napisanych postów
146
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4100
w kifie ostatnim byl artykul o slodkich napojach bez cukru, potem napisze co konkretnie z niego wynikalo, ale w gruncie rzeczy obalal mity wlasnie nt coli zero itd
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
tzn? pewnie o wytrącaniu z ketozy w przypadku diet kotogenicznych?
gdyby napoje light miały rzeczywiście negatywny wpływ na redukcję nie wycinałbym się do prawie zawodniczego bf, przy ilościach które spożywam.
pzdr/
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2010-04-16 20:49:00
1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]