Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1045
Siema,gragrał ktoś może w tych zawodach?Jak wrazenia,skąd jesteście i macie moze jakies fotki?Pozdro
Ja gram,jestem z Mławy i awansowalismy do etapu Wojewodzkiego
Szacuny
1
Napisanych postów
83
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3158
ja grał ale nie wyszlismy z grupy a po zatym bez rewelacji mysleliśmy że chocciaż jak nazwa wskazuje dadzą nam jaka cocka cole:P
Ale nic nie dostaliśmy
pozdro
I mądry mylić się może, ale trwa w błędzie tylko głupi
Szacuny
1
Napisanych postów
125
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
323
A my UKS Top 54 Biała Podlaska(S.P nr 4 i Gimnazjum nr 5), zajelismyu dwa lata temu <2002r.> 1 miejsce w wojewodztwie w finale wygrywając 9-0, następnie zajmujac 5 miejsce w Plsce,mgło byc lepie gdybysmy nie kalkulowali, nie chcieloiśmy trafic na Biała Piska , którea w pierwszym dniu jechała wszytkich zreszta tak jak my przez to zagralismy w połfinale z z KS Stal Stocznią Szecin i niestety uległismy 5-4 prowadzac 2-0 :/, a z Białą Piską i tak zagralismy i wygralismy 6-3. Dzisiaj tez gralismy finałą wojewodzki Coca-coli i wygralismy ze szkoła sportowa z Lublina, w sumie my tez jestesmy szkołą sportowa( mozna tak powiedziec) mamy swietne warunki i wiele klas sportowych:]) teraz nas czeka półfinał Polski na stadionie Kszo Ostrowiec. Oczywiscie jestesmu z wojewodfztwa lubelskiego. Pózniej wrzuce pare fotek:] POZDRAWIAM
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1045
My teraz jedziemy 2 czerwca na finał wojewódzki do Legionowa(pod Warszawa)
Zwycięzcy wygrywają sprzęt sportowy dla szkoły:) ale to juz nie bedzie tak łątwo jak wcześniej
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1
Siema!! Ja gralem...;) i wygralismy final w Krakowie... I ten super puchar powedrowal do Poznania:)Najlepszy turniej jaki moze byc! A nagroda jeszcze lepsza,ta atmosfera....mmmmmmmm jest co wspominac;):);p