No wlasnie ... jak to jest mozliwe? (oba produkty maja 0 % tluszczu) :)
No wlasnie ... jak to jest mozliwe? (oba produkty maja 0 % tluszczu) :)
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.

na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.
W życiu znam się na dwóch rzeczach, na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
100 gr coli ma 10 gr cukru
Czyli 2 litrowa cola ma 200 gr.
Czyli jakbysmy wypili cala cole to taka jakby jedna piata kilogramowej paczki cukru zjesc:)
ciekawe to jest

Pomogłem Ci, daj mi soga... Nie pomogłem ci, też mi daj...
z browcem sie nie zgodze! Tu najlepiej pic z umiarem

Tylko, że piwo zawiera maltoze, która jest 100 razy gorsza od glukozyCzemu 100 razy ?? Zaledwie 1,05 raza

https://www.sfd.pl/piwo_a_zdrowie-t330544.html zapraszam
Zmieniony przez - kolos88 w dniu 2007-05-03 12:18:27
Zmieniony przez - kolos88 w dniu 2007-05-03 12:19:23