Czy warto robić codziennie przysiady bez obciążenia? Czytałem, że zaczyna się od 20 i codziennie dodaje po 2 i dochodzi się do 100 lub więcej - niektórzy nawet mówią o 250 każdego ranka. Ja zacząłem parę dni temu od 20 dziś było 30 - na razie śmiech nie zamierzam jednak przekraczać 100 - teraz pytanko czy ma to sens i czy też robić w dzień kiedy trenuje się normalnie z obciążeniem? Czy może z takiej 100 każdego dnia polecić dużo z masy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A co chcesz byc przysiadowym ksieciem? Jesli tak to zakladaj sztange i laduj z obciazeniem, a nie...
zdr.
zdr.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Z obciążeniem to na razie raz w tygodniu. Mnie chodzi też o poprawienie wytrzymałości. Więc pytam czy warto robić codziennie bez obciążenia + oczywiście raz w tygodniu standardowo z obciążeniem. Piszę bo znam gościa co siada ze 170kg ale 100 razy bez obciążenia w życiu nie zrobi. Ja tak po 60-70 powt. już nie mogę utrzymać tempa.
Ps. Czy to znaczy że jak ktoś ćwiczy klatkę to już nie może robić pompek? A co z tymi co robią codziennie po kilkadziesiąt? Skoro można pompki, to dlaczego nie siady?
Zmieniony przez - Syltron w dniu 2010-10-14 21:55:18
Ps. Czy to znaczy że jak ktoś ćwiczy klatkę to już nie może robić pompek? A co z tymi co robią codziennie po kilkadziesiąt? Skoro można pompki, to dlaczego nie siady?
Zmieniony przez - Syltron w dniu 2010-10-14 21:55:18
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!