Szacuny
6
Napisanych postów
1547
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4112
Zapraszam wszystkich trenujących combat 56 do podzielenia się swoimi uwagami na temat rzetelności przekazywanych technik i zasad systemu Combat56 w waszych miastach.Jestem przeciwny podróbom typu Combat xxx itp.
Combat 56 zajmuje sie od 10 lat i chętnie sie tą wiedzą podzielę.
Szacuny
0
Napisanych postów
93
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1048
Kurs podstawowy systemu COMBAT 56 z elementami bezpieczeństwa i street survivalu. Warszawa, Woronicza 8, listopad i grudzień, poniedziałek, środa, godzina 20:00. Zajęcia będzie prowadziła mrj Arkadiusz Kups i jego instruktorzy. Koszt 2X 150PLN Zgłoszenia: 507763600; 788216303
Szacuny
6
Napisanych postów
1547
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4112
niezła z was klika widzę że potraficie tylko dop....dalać, nie po to poddałem to forum żeby kogoś wysławiać, jeśli chodzi o Combat 56 to żyje on własnym życiem system się udoskonala i idzie z duchem postempu system musi być uniwersalny na miare potrzeb każdego bezwzględu na posturę ( 50 cm w bicepsie nie załatwia sprawy)my mamy takie porzekadło: kto wiecej waży tym głosniej pada. jeśli chodzi o postep Combat56 to przyjedzcie do Spały na staż ogólnopolski i zobaczcie czy jest coś nowego. A na szacunek czy poważanie trzeba sobie zasłóżyć swoją pracą i podejściem do ludzi i nie spodziewam się po wasz błyskotliwych odpowiedzi chyba że chcecie żeczywiście o czymś konkretnym porozmawiać pozdrawiam
Szacuny
8
Napisanych postów
529
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5360
w zeszly weekend w szczypiornie (kolo Kalisza)w szkole wieziennictwa odbylo sie seminarium na ktorym to mial zjawidz sie pan Kups niestety z niewiadomych przyczyn nie stawil sie on na nim szkoda....
Szacuny
6
Napisanych postów
1547
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4112
Jesli chodzi o bydgoszcz to wiem że nie ma tam tam jeszcze sekcji ale pracuje nad tym, mamy u siebie w sekcji chłopaka z bydgoszczy i idzie mu nieżle jeśli zda w tym roku egzamin instruktorski combat 56 to napewno otworzy sekcję i bedzie ona na dobrym poziomie puki czas zapraszam do Poznania na staże weekendowe napewno sie czegoś nauczysz(nie stracisz czasu)wyslij do mnie e-mail to powiem ci co i jak,jeśli chodzi o szkolenie więziennictwa to ostatnio szkoliliśmy klawiszy z Trzemeszna przez cały miesiąc jeśli jesteś z wielkopolski to możemy przyjechać sprawdznas na naszej stronie pozdrawiam
Szacuny
13
Napisanych postów
5734
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
98631
zmacek - combat56 jest rzeczywiście podróbą BAS-3 ale czy nie jest dobrą podóbą ? Dobrą w teym sensie że mozna go zobaczyć i można się go uczyć nie należąc do grona wybraców ? Co mi z tego że BAS-3 jest taki super i wogóle jak nigdy nie bedę miał szansy się go uczyć ? To z takich rzeczy to ja sobie już jakiś film fanmtastyczny obejrzeć niż czytać o czymś czego raczej na własne oczy nie zobacze. Pozatym uważam że combat56 jest lepszym systemem niz BAS-3 do samoobrony właśnie ze względu na swoją mniejszą skutecznoć, zawiera elementy które prócz pozbawiania ludzi życia i rozrywania im krtani pozwalają bez uszczerbku na zdrowiu obezwładnić przeciwnika. Tak więc kolego lewro chetnie posłuchamy co masz do powiedzenia na temat combat 56