W moim miescie jest sekcja tego systemu , zastanawiam sie nad rozpoczeciem w niej nauki . Zalezy mi na nauce skutecznego systemu w walce realnej , ale przy ograniczonej ilosci "chwytania" , ktorego po prostu organicznie nie znosze (trenowalem kiedys JJ...). Bylbym wdzieczny za jakies opinie dotyczace tego systemu .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
śmiem twierdzic, że wiele na tym nie stracimy. i grand master i Nycek byli (są) dla mnie śmieszni.
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
...
Napisał(a)
No to idz na boks. A CK? No coz jesli chodzi o palki to slyszalem nie najlepsza opinie o nich, ale to zaslyszane wiec nie pewne. Zreszta sama osoba animatora tego cus, Nycka raczej mnie negatywnie nastawia. Chlopak robi sekte "Yujungdo", czy jakos tak.
Pawel Ziolkowski
MATA JEST MYM KOSCIOLEM, PARTER MOIM NIEBEM, BRAZYLIJSKIE JIU-JITSU MA RELIGIA
Pawel Ziolkowski
MATA JEST MYM KOSCIOLEM, PARTER MOIM NIEBEM, BRAZYLIJSKIE JIU-JITSU MA RELIGIA
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedz.Zainteresowalem sie tym po przejrzeniu ich strony.Faktycznie bossem jest tam niejaki Nycek , moglibyscie jednak sprecyzowac o co wam chodzi z ta kicha .
Oni zajmuja sie chyba nie tylko palkami , w wymaganiach egzaminacyjnych sa tez kopniecia, rece i nieco (oszczednie)dzwigni , rzutow ,etc. Pisza tez cos o opieraniu sie na BAS-3.
Chetnie przeczytalbym nieco szersze i konkretniejsze wypowiedzi na ten temat.
Oni zajmuja sie chyba nie tylko palkami , w wymaganiach egzaminacyjnych sa tez kopniecia, rece i nieco (oszczednie)dzwigni , rzutow ,etc. Pisza tez cos o opieraniu sie na BAS-3.
Chetnie przeczytalbym nieco szersze i konkretniejsze wypowiedzi na ten temat.
...
Napisał(a)
Nie BAS wchodzi dopiero jako wymaganie na 2 Dana czy jak to tam się nazywa. Podstawą są pałki i to jest traktowane jako rdzeń. Kopnięcia i inne elementy które wymieniłeś są w wymaganiach egzaminacyjnych, ale jak napisałem podstawą nie są i pewnie długo nie będą.
Fighter
Moderator: Sztuki Walki
Fighter
Moderator: Sztuki Walki
...
Napisał(a)
Coz , chyba z tego zrezygnuje , kijki to raczej nie to co mi pomoze w knajpie na zbyt rozbawionego pajaca ;)
...
Napisał(a)
Ale przeciw kilku gosciom to takie paleczki czynia cuda
)))
I chyba dlatego warto to cwiczyc.
Pozdro
M.

I chyba dlatego warto to cwiczyc.
Pozdro
M.
...
Napisał(a)
widziałem ich trening trzeba przyznać że mogli by nieźle zagrać na perkusji lub żebrach , kopią niewiele , dźwignie zakładają głównie wtedy gdy ktoś przechwyci im ręce, z pałeczkami, żeby je wyswobodzić.
Czy jest to skuteczne???????!!!!!!
Rickson
Czy jest to skuteczne???????!!!!!!
Rickson
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!