Przymierzam sie do lajtowego cyklona 1-8(9) 300 mg e5d prolongatum. Tylko jest pewien problem... jakiś czas temu byłem u kardiologa bo miałem troszke za wysoki puls i w bani się kręciło itd. Więc miałem w c***ec badań zaczynając od zwykłego ekg, po echo, holtery z podejrzeniem nadczynności tarczycy itd. No ale wszystko w porządku, serce całe i zdrowe, reszta też. Z tego co wyszło na 99,9 % nerwica (pewnie przez kolokwia i sesje). Tera jest wszystko w jak najlepszym porządku, tyle, że mam brać do kwietnia ten cały Concor Cor 2,5 po 1 tab dziennie. Nic mi nie jest, tyle, że mam go hmmm tak profilaktycznie niby i że odrazu nie można go tak po prostu odłożyć. Więc po prostu czy moge sobie strzelić tego cyklona? Nie wejdzie teść w jakąś zabójczą reakcje z tym lekiem ? xP. Oczywiście bym sie zapytał mojego kardiologa, tylko wygląda to tak, że to akurat znajomy mojej starszej, więc lipa. Pytam sie Was więc jako znawców tematu. Z góry dzieki za odp. Pozdrawiam :)
...
Napisał(a)
Witam!
Przymierzam sie do lajtowego cyklona 1-8(9) 300 mg e5d prolongatum. Tylko jest pewien problem... jakiś czas temu byłem u kardiologa bo miałem troszke za wysoki puls i w bani się kręciło itd. Więc miałem w c***ec badań zaczynając od zwykłego ekg, po echo, holtery z podejrzeniem nadczynności tarczycy itd. No ale wszystko w porządku, serce całe i zdrowe, reszta też. Z tego co wyszło na 99,9 % nerwica (pewnie przez kolokwia i sesje). Tera jest wszystko w jak najlepszym porządku, tyle, że mam brać do kwietnia ten cały Concor Cor 2,5 po 1 tab dziennie. Nic mi nie jest, tyle, że mam go hmmm tak profilaktycznie niby i że odrazu nie można go tak po prostu odłożyć. Więc po prostu czy moge sobie strzelić tego cyklona? Nie wejdzie teść w jakąś zabójczą reakcje z tym lekiem ? xP. Oczywiście bym sie zapytał mojego kardiologa, tylko wygląda to tak, że to akurat znajomy mojej starszej, więc lipa. Pytam sie Was więc jako znawców tematu. Z góry dzieki za odp. Pozdrawiam :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dziwię się że lekarz zapisał Ci tego typu lek diagnozując nerwice
może weź te wyniki badań i udaj się do innego specjalisty
z cyklem narazie się wstrzymaj
może weź te wyniki badań i udaj się do innego specjalisty
z cyklem narazie się wstrzymaj
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Sorry, że tak późno odpowiadam, ale jakoś zawsze zapominałem :). Znaczy robiłem nie tylko badania u jednego specjalisty, więc np. jeśli chodzi o zdrowie serca - to wszystko w nim sprawne, jest zdrowe :). Sprawa się tyczy tylko tego, że właściwie na darmo jem ten lek Concor... I czy oni nie wchodzi w paradę razem z teściem? Czy coś złego tam się nie wydarzy :P ? No, ale jednak jeśli lepiej poczekać... To poczekam, jeszcze tylko miesiąc raptem. Dzięki za odpowiedź !
...
Napisał(a)
flex concor czesto daja na nerwice znajomy rok sie juz leczy walila mu pikawa itd. poszedl na badania dodatkowe i okazalo sie ze na tle nerwowym:) probowal odstawiac jak mu przeszlo serducho to jeszcze gorzej sie zrobilo:) co do cyklonu to ci nie podpowiem ale unikaj coli kofeiny i fajek bo nasilaja jazdy z serduchem:)
a jak to nerwica albo jej poczatki idz do dobrego psychiatry naprawde pomaga nie ma czego sie wstydzic:)
Zmieniony przez - krzyys88 w dniu 2011-02-23 14:12:53
a jak to nerwica albo jej poczatki idz do dobrego psychiatry naprawde pomaga nie ma czego sie wstydzic:)
Zmieniony przez - krzyys88 w dniu 2011-02-23 14:12:53
Dumna Legia Warszawa. ..
https://www.youtube.com/watch?v=dICwybOeUwM
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!