Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czy istnieje jakies cwiczenie na palce dloni? Udalo mi sie juz zwiekszyc mase calego ciala, ale jednak wydaje mi sie z w palcach nie ma miesni, albo nie sa one przezemnie cwiczone. Prosze o informacje. Dziekuje
Z życia należy odchodzić jak z uczty: ani spragniony, ani pijany ;)
Szacuny
79
Napisanych postów
25516
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
110567
hehe alvaro %) to zależy od grubosci kosci
nie ma cwiczen "na palce"
Czy nie uważasz że w naszym kraju każdy klepie biede?(a faceci coś jeszcze)Czy nie sądzisz że na naszym forum dzieje się coraz gożej-SOGi mogą dawać tylko abonenci,dziewczyny nie chcą wklejać fotek i wysyłac CV do zainteresowanych,a administrator wyjechał po koszulki "zaraz" wraca-może wkońcu zobaczymy jak wygląda. A czy nie wkur.wa Cie że Quart nie ma modaMożesz to zmienić głosując na TAK!- https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962
Zmieniony przez - Quart w dniu 2003-11-03 17:30:12
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
mozesz miec silnejsze palce (chwyt) np ja kcwiczysz podchwytem przedrmaiona (uginanie nadgarstkow) to jak jestes w doilnej fazie ruchu "rozwin dłon" i zatrzymaj sztange na koncah palców. albo zaczep gumke recepsturka na 2 palce i rozciagaj (metoda kieszonkowców )
.:wiesz co ci powiem... włąsnie patrze na ciebie przez lunete z budynku obok.. mam noz i wypatrosze Cię jak świnię:.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie prawda, ze nie mozna zwiekszyc sily palcow. Mozna i to bardzo wykonujac pompki albo tylko stanie na rekach podpierajac sie wlasnie na palcach. Mozna tez zaciskac dlon na pilce gumowej lub tenisowej. W dalekowschodnich sztukach walki jest tych sposobow znacznie wiecej, ale pewnie by Ci sie nie spodobaly :) Zycze sukcesow.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Masz racje ****master, zagalopowalem sie, bo wiekszosc wypowiedzi zabrzmialo tak, jakby ABSOLUTNIE NIC nie dalo sie z tym zrobic. Grubosc palcow zalezy pewnie od uwarunkowan genetycznych, a szczegolnie od ukladu kostnego, ale wiem po sobie, ze cwiczenia ktore je wzmacniaja (szczegolnie pompki) daja niewielki ale widoczny efekt.
Pozdrawiam