Szacuny
56
Napisanych postów
12532
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
33175
mysle ze bedzie ciezko bo sporo wegli ma i to zlozonych sporo aminokwasow bcaa nie rozpuszczaja sie do konca i innych tego typu rzeczy .... moze byc ciezko zmienic konsystencje .... wiec lepiej skupic sie na warosciach jakie dostarczasz i wypic po prostu
Szacuny
4
Napisanych postów
30
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
198
Dużo pozytywnych opinii na forach? ja na żadnym nie znalazłem ani pozytywnej ani negatywnej;) Zakupiłem Creasteron zobaczymy jak to będzie. Jaki trening byście polecili do Creasteronu? mam nadzieję że przyjdzie mi z 3 cm w bicku;) jak myślicie?;)
Szacuny
91
Napisanych postów
4195
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
79357
popatrzylem wlasnie na sklad Creasteronu i jest bardzo dobry, kreatyna, bcaa, fajny sklad ogólnie.. ale to czy przybedzie Ci +3cm w bicku to zalezy przedewszystkim od diety i treningu, a suple trzeba brac umiejetnie i z glową, to jest dodatek do siłowni..
trening typowy na mase, ja bym zastosował tradycyjny split, do tego dobra szama i nie ma opcji ze obwody nie pojda w góre ;)
Szacuny
4
Napisanych postów
30
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
198
Właśnie teraz robiłem masę z pożywienia dostarczam sobie ok 160g białka a jak nie mam możliwości to uzupełniam sobie mutant massem. muszę zmienić trening bo chyba już moje mięśnie się przyzwyczaiły do tych ruchów i muszę zmienić ćwiczenia przynajmniej na 2 tyg, a będzie to ciężkie ponieważ dużo pracuję wolnym ciężarem. Trenuję ciężko ręczę za to. 7x w tygodniu czasami 6 x jak nie mogę 7. na siłce zchodzi miod 1.5h - 2.5h zależy jakie partie robię, ale raczej nie wychodzę poza 2h. Napiszę tutaj jak mi idzie jak zacznę stosować albo na moim profilu chociaż nie wiem jak to się robi. myślałem nad plutonium od peak do tego, ale po 1 jestem jak peja z lat 90-tych czyli reprezentuję biedę;) a po 2 po przedtreningówce chyba bym cały dzień siedział na siłce;) planuję teraz na wyciągach popracować, bic na modlitewniku (nie miałem dostępu ostatnio do siłowni że tak powiem publicznej - większej jakiejś) na maszynie takiej nie wiem jak ona się nazywa jak wiosłowanie tylko że z ciężarem.
Szacuny
4
Napisanych postów
30
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
198
Chyba zmniejszę przerwy między seriami z 3 minut na takie że poprostu jak będę gotowy na serię to będę walił. trening intensywniejszy ciężar może też up. co Wy na to?
Szacuny
697
Napisanych postów
6810
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68283
jak smaki ? Nie lubie sie męczyć jak coś ma kijowy smak to mijam szerokim łukiem
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
2
Napisanych postów
189
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1221
zmusiłem kumpla do oddania mi porcji :) i dziś próbowałem pomarańczowego i dla mnie bardzo dobry !! a również jestem wrażliwy na smak i pewnych smaków nie lubię :)
Szacuny
697
Napisanych postów
6810
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68283
dzięki SOG A jak ten drugi smak próbował ktoś?
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."