Szacuny
1440
Napisanych postów
4154
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
73856
W wolnej chwili się zapoznam.
Tak tylko na szybko gdzieś mi mignęło, że dopuszczają transgender do klasyfikacji :D Więc teraz oficjalnie babeczki będą mogły startować w kategorii MAN
1
Biegać szybciej, Skakać wyżej, Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
23299
Napisanych postów
25280
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1020603
fsl
W wolnej chwili się zapoznam.
Tak tylko na szybko gdzieś mi mignęło, że dopuszczają transgender do klasyfikacji :D Więc teraz oficjalnie babeczki będą mogły startować w kategorii MAN
Szacuny
6278
Napisanych postów
5210
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
115535
jak dla mnie to słabo z tym, że dopuszczają zgodnie z przynależnością [płciową z którą się identyfikują i wystarczy, że jedynie mieszczą się z normami testosteronu. Powinni oddzielną kategorię stworzyć ... wiadomo, że zawodniczki są naładowane testosteronem jednak genetyki i uwarunkowań nie przeskoczysz ....
Szacuny
6278
Napisanych postów
5210
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
115535
mi się nie podoba takie rozwiązanie...sam Glassman nie widzi w tym nic złego i chce podążać za zmianami pokoleniowymi ... no cóż... widać w internetach opinie podzielone, dla mnie jeżeli kobiety chcą startować w grupie mężczyzn to ich sprawa że decydują się na starty w warunkach dla siebie niekorzystnych, jednak start mężczyzn w kategorii kobiet stawia startujące kobiety w gorszej pozycji mimo wszystko ....
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
23299
Napisanych postów
25280
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1020603
Tu nie o to chodzi, to jest kwestia mężczyzn, którzy zmienili płeć i chcą startować jako kobiety. To jest istny cyrk. Przykładem jest jedna z sióstr Williams, która powiedziała, że chce grać z mężczyznami, bo kobiety są za słabe, zagrała kilka meczy z mężczyznami z dołu stawki i przegrała za każdym razem sromotnie. Niestety testosteron robi swoje.
Szacuny
1440
Napisanych postów
4154
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
73856
Najlepsze jaja z gender są w kobiecej lidze rugby... Faceci - wielkie BYKI, którzy czują się kobietami i grają w lidze. Wielkie 2 metrowe 100kg potwory VS umięśnione ale nadal drobne kobietki...
Biegać szybciej, Skakać wyżej, Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s