Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
104
Witam,
wlasnie przeprowadzilam sie do Wroclawia. Szukam miejsca,gdzie moglabym rozpoczac swoja przygode z crossfitem. Czy cos polecacie w okolicach Sleznej/ Wisniowej. Jak na razie znalazlam tylko oferte Fitness Academy w Arkadach, bo zalezy mi, zeby pojsc tez od czasu do czasu na spinning. Czy ktos tam byl? A moze polecacie cos lepszego jesli chodzi o crossfit dla poczatkujacych kobiet?
Szacuny
4325
Napisanych postów
18005
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
282956
jjesli chodzi o crossfit z prawdziwego zdarzenia, a ie zajecia fitness pod takowa nazwa to we wro bo xswoj box ma crossfit mjollnir i hes <crossfit wroclaw>.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
104
Tez to widzialam, ale czy ktos tam chodzil i moze sie wypowiedziec na temat zajec? Tzn. czy ktos kto w ogole nie mial doczynienia z corssfitem tez moze tam pojsc czy raczej sa tam zajecia dla bardziej zaawansowancyh.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zaczęłam pisać elaborat...ale potem pomyślałam, że to bez sensu. Ja kojarzę dwie siłownie crossfitowe we wro - właśnie hes i mjolnir. Zanim kupisz karnet idź na jedne zajęcia do jednej i do drugiej i dopiero zdecyduj. Czasem można darmowe wejście wyżebrać. Na pewno nie powinnaś się bać, że poziom będzie jakiś kosmiczny. Z tego co widziałam w hes, to były tam dość przeciętne babki i faceci, może ze 2-3 osoby, które wyglądały na faktycznie wysportowane :)
W corssie mam wrażenie, że bardzo dużo zależy od prowadzących. Same sale są raczej zbliżone i nowe, bo to w końcu nowinka sportowa w pl.
Szacuny
4325
Napisanych postów
18005
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
282956
w kazdym porzadnym boxie sa zajecia intro i sa dostosowane do poziomu osob uczestniczacych, Podkreslam w porzadnym boxie. Uwazam, ze dwa wymienione takie sa, choc akurat w wro nigdy nie bylam.
Zmieniony przez - bziubzius w dniu 2015-09-23 20:43:55