...
Napisał(a)
Witajcie Panowie i Panie, cukierki bez cukru np z alkoholem lub poliole wliczamy te kalorie do bilansu czy nie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Nikt Ci nie napisze, nie jedz dużo bo Cię przeczyści, ja teraz jestem przyzwyczajony to na mnie to nie robi już wrażenia, ale kiedyś ladnie mnie przegoniło jak systematycznie ich nie stosowałem.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Jeśli nie starujesz w mr olimpia to nie zawracałbym sobie tym głowy...
...
Napisał(a)
możesz wrzucić tabelę z tych cukierków pokazać co tam siedzi i w jakich ilościach
1
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Wliczamy do bilansu bo maja kalorie, chyba ze zjesz jednego to nie zrobi to wiekszej roznicy. Jednak jedzac cala paczke nalezy je wliczyc do bilansu.
...
Napisał(a)
ja tam bym uważł na paczkę dziennie, bo poliole mogą przeczyścić.
jakby z erytrytolem były to on nie jest metabolizowany i praktycznie można przyjąć 0 kcal tam chyba jest ok 0,2 kcal na 1 g, ksylitol już ma np 2.4 g na 1g.
jakby z erytrytolem były to on nie jest metabolizowany i praktycznie można przyjąć 0 kcal tam chyba jest ok 0,2 kcal na 1 g, ksylitol już ma np 2.4 g na 1g.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis84ja tam bym uważł na paczkę dziennie, bo poliole mogą przeczyścić.
Właśnie sobie odpuściłem 2dzien jem pare sztuk i z dupy gazownia sie zrobiła :D
...
Napisał(a)
jarcowMaltitol i podobne tak działają właśnie![]()
Mogliby na opakowaniu pisać bo 2 dni z rzędu nie do Życia, wczoraj dzień martwych ciągów także bida byla :D
...
Napisał(a)
miałeś jasno w tabeli to że posiadają kalorie, więc w sumie pytanie było zbędne, ale odpowiadając teraz konkretnie po uzupełnieniu zdjęcia to wszystko należy wliczać, bo jak ominiesz tutaj 50kcal tam 50kcal okaże się że w skali tygodnia bedziesz dostarczac o 2000 czy 3000 kcal więcej i później ludzie się dziwią, że ich podlewa na masie mimo trzymania się założeń diety, czy że redukcja nie idzie, ale cały deficyt tygodniowy, który mieli założony w diecie - uzupełniają właśnie takimi niewliczanymi dodatkami
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!