Witam,
Zacznę od tego że od października 4 razy w tygodniu chodze na fitness i ku mojemu zdziwieniu niestety przytyłam z 61 na 65.
Moje wymiary w X 2012:
waga 61kg
Pas 71 cm
Biodra 97cm
udo 55 cm
Dziś moje wymiary:
waga 65kg
Pas 77cm
Biodra 100cm
udo 57cm
Do lutego robiłam bład bo nic nie jadłam od godziny 14 czy 15 o 18 szłam na fitnes godzinny i o 21.30 spanie. Teraz jem coś przed treningiem i po
Moj przykładowy dzień
8.00 śniadanie:
2 kanapki z serem, lub 1 kanapka z parówka, lub jajecznica z 1 jaja z kanapka
11.00-12.00
jakaś kanapka czasem pączek , ciastko do kawy
13.00 obiad
1 ziemniak 1 plaster schbu w sosie, surówka
17.00
kanapka z szynka, dziś z rybą
20.00
dziś parówka
zazwyczaj ser biały
Lubie ciastka zawsze je podjadałam teraz ograniczam. Wszyscy znajomi wiedza że ja widze ciastko to musze zjeść. Wcześniej dużo wiecej jadłam pączków słodkości i co najgorsze nie tyłam a jak zaczełam ograniczać to klops:(
Jestem załamana chcę stosować diete kopenhaską ( przeszłam ja dwa razy z wynikiem -4kg które sie utrzymały) ale ćwiczę myśle żeby zaprzestać treningi i zacząć diete to jak tak dalej pójdzie to nie zmieszcze sie w ciuchy na lato. Bo niestety widać że mam nowe sadło boczki i tylek. Dodaje moje zdjęcie z 2012 IX teraz jest o wiele gorzej - boczki i brzuch urosły

Zacznę od tego że od października 4 razy w tygodniu chodze na fitness i ku mojemu zdziwieniu niestety przytyłam z 61 na 65.
Moje wymiary w X 2012:
waga 61kg
Pas 71 cm
Biodra 97cm
udo 55 cm
Dziś moje wymiary:
waga 65kg
Pas 77cm
Biodra 100cm
udo 57cm
Do lutego robiłam bład bo nic nie jadłam od godziny 14 czy 15 o 18 szłam na fitnes godzinny i o 21.30 spanie. Teraz jem coś przed treningiem i po
Moj przykładowy dzień
8.00 śniadanie:
2 kanapki z serem, lub 1 kanapka z parówka, lub jajecznica z 1 jaja z kanapka
11.00-12.00
jakaś kanapka czasem pączek , ciastko do kawy
13.00 obiad
1 ziemniak 1 plaster schbu w sosie, surówka
17.00
kanapka z szynka, dziś z rybą
20.00
dziś parówka
zazwyczaj ser biały
Lubie ciastka zawsze je podjadałam teraz ograniczam. Wszyscy znajomi wiedza że ja widze ciastko to musze zjeść. Wcześniej dużo wiecej jadłam pączków słodkości i co najgorsze nie tyłam a jak zaczełam ograniczać to klops:(
Jestem załamana chcę stosować diete kopenhaską ( przeszłam ja dwa razy z wynikiem -4kg które sie utrzymały) ale ćwiczę myśle żeby zaprzestać treningi i zacząć diete to jak tak dalej pójdzie to nie zmieszcze sie w ciuchy na lato. Bo niestety widać że mam nowe sadło boczki i tylek. Dodaje moje zdjęcie z 2012 IX teraz jest o wiele gorzej - boczki i brzuch urosły