Czesc. zna ktos moze dobre cwiczenia ktore pompuja biceps? odkad cwicze to uzywam ciagle tych samych cwiczen czyli sztanga na prostym, i macham chantlami . Ale chcialbym uzyskac wieksza pompe na koniec treningu. Dzisiaj z kumplem zrobilem fajne cwiczonko na lamanym we 2 ,gdzie jeden lapie na waskim macha raz daje mu on lapie na szerokim macha raz,pozniej ja waski 2 razy on to samo na szerokim i tak do 7 zmiana uchwytow i od 7 w dol. ale to tylko 1 z takich cwiczen pompujacych, a chcialbym wiecej.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Panie kolego a co takiego daję Ci ta pompa
U mnie biceps za każdym razem puchnie przy podstawowych złożonych ćwiczenia jak uginanie ze sztangą i hantlami z supinacją
pozdro
U mnie biceps za każdym razem puchnie przy podstawowych złożonych ćwiczenia jak uginanie ze sztangą i hantlami z supinacją
pozdro
...
Napisał(a)
No wiem, ale ile mozna robic te same cwiczenia, juz mam dosyc. I chcialem poznac jakies nowe. Ja robie : 1.Prostym uginanie 2.kolanko 3. chantlami na przemian z sublinacja 4. mlotkowym na przemian. I juz mi sie nie chce tego robic ciagle.
...
Napisał(a)
Jak chcesz pompe to zrób sobie 4 serie "21" sztangą (z inną szerokością chwytu niż ostatnio robiłeś zwykłe uginanie ramion ze sztangą). Mam tylko nadzieję, że w poście u góry to nie jest twój trening na bica wykonywany na jdnej sesji...
Nie wierz we wszystko co Ci mówia inni...
...
Napisał(a)
od kiedy to większa pompa = większy kabel ? Na bicho jest w/g mnie sporo cwiczeń więc nie wiem jak możesz sie nudzić. Przeglądnij atlas ćwiczeń i pokombinuj z modlitewnikiem ,podparciem o kolano. Rób młotki naprzemiennie ,z supinacją nadgarstka ,dla odmiany czasami siedząc w oparciu itd itp
...
Napisał(a)
wiesz jak zpompowac biceps?po cwiczeniu uginania ramion ze sztangą nałóż mały ciężar i rób nastepujące ruchy:10 powturzeN pełnych,7od dołu do połowy,5 normalnych(wolno opuszczaj cięzar)
7 od góry do połowy,i 5 normalnych.
fajnie pompuje
7 od góry do połowy,i 5 normalnych.

Zdrowia!!!
...
Napisał(a)
zrób 4 serie uginania i tak 1 12powt 2 10 powt 3 8 powt i 4 6powt po zakończeniu 4 seri zdejmujesz obciążęnie zeby zrobić 10 powt i robisz uczucie jest niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprwdź pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!