PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam wszystkich. Mam pytanie jestem na cyklu propa ktory sklada sie z 40ml propa 20 strzałów po 1ml co 2dni i zostalo mi 6 strzałów po 2 ml co 3dni. Podczas tego cyklu brałem jeszcze 50tab. Anapolonu. Oczywiście dieta na mase Ganiery i BCAA
Ponieważ za około 1,5tyg muszę przerwać cykl ze wzgledu na wyjazd ktory bedzie trwał 3tyg czy musze teraz zrobić odblok czy moge przerwać strzały oczywiście kontynuując dietę gainery i treningi i od polołowy stycznia zacząć kolenjy tym razem 12 tygodniowy cykl na omnadrenie 250 z dodatkiem mety?
Czy może ktoś poleci mi jakiś dobry cykl produkt itd w celu szybiego zbudowania masy?
Z góry dziekuję za pomoc
Ponieważ za około 1,5tyg muszę przerwać cykl ze wzgledu na wyjazd ktory bedzie trwał 3tyg czy musze teraz zrobić odblok czy moge przerwać strzały oczywiście kontynuując dietę gainery i treningi i od polołowy stycznia zacząć kolenjy tym razem 12 tygodniowy cykl na omnadrenie 250 z dodatkiem mety?
Czy może ktoś poleci mi jakiś dobry cykl produkt itd w celu szybiego zbudowania masy?
Z góry dziekuję za pomoc
...
Napisał(a)
Raczej nie zdążysz się odblokować ,a nie możesz wziasc ze sobą środków ?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
A jakby w takich awaryjnych wypadkach, które widzę co chwila się pojawiają na forum, przybić sobie Testosteron Undecanoate przed wyjazdem? Wykres przedstawia teoretyczne stężenie w ciągu 8 tygodni od strzału

...
Napisał(a)
Burgery non stop plus byczek kura ryz itd itp to moze zadziała i pod koniec cyklu antek
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!