...
Napisał(a)
Witam, dwa tygodnie temu zacząłem cykl na Danabolu firmy bałkan obecnie leczę się na trądzik i tydzień temu dermatolog przepisała mi Azitrolek 500 dawka: 1 tabletka tygodniowo danabol dawkuje 3x dziennie co 6h czy takie połączenie może wywołać jakieś nie pożądane skutki ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Masz 17 lat, to jest dział dla osób pełnoletnich. Daj zgodę rodziców albo out.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
Dobrze, że nie siostry albo babci
.
Ile masz brać ten antybiotyk? W sumie jak zacząłeś już brać metę to taka musztarda po obiedzie, nie sądzisz?

Ile masz brać ten antybiotyk? W sumie jak zacząłeś już brać metę to taka musztarda po obiedzie, nie sądzisz?
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
antybiotyk 6tyg. dopiero 1 dawkę antybiotyku wziąłem, jeśli by coś miało się dziać to przestałbym po prostu :) a metę już chciałbym skończyć .
Zmieniony przez - ciupak212 w dniu 2013-06-15 16:23:36
Zmieniony przez - ciupak212 w dniu 2013-06-15 16:23:36
...
Napisał(a)
To przestać brać antybiotyk czy nic mi nie będzie ? bo po wakacjach i tak wchodzę na izotek także nie zależy mi tak bardzo na poprawie trądziku ;)
...
Napisał(a)
To po co zadajesz takie pytania jesli ci narazie nie zalezy na pozbyciu sie tradziku to zjedz mete a po mecie wez sie za syfy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!