Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Cykl DHEA Eljot

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6065

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 294 Wiek 48 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 16307
Panowie czy ktoś brał DHEA ? Tabsy dostępne w aptece bez rec, wg info na necie powinny podnieść teścia. Ktoś może brał i podzieli się spostrzeżeniami ? Piszą że brać 2 tab rana tj 50 mg, ale bezpieczne dawki są bardzo wysokie i dochodzą do 200mg. Interesuje mnie optymalna dawka i osiągnięcia. Kupiłem 10 paczek i biorę od dzisiaj po 50 mg. Wszelkie sugestie po przebytym cyklu mile widziane. Jakby co to zdam relację na swoim przykładzie.

1. WIEK: 42
2. WAGA: 98.5
3. WZROST: 184
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka: 119
-udo: 63
-talia: 102
5. STAŻ NA SIŁOWNI: Ostatnie 4 lata. Wcześniej 3 lata i była przerwa 10 lat
6. DIETA:
-białko: 200
-węglowodany: 150
-tłuszcz: 50
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2 lata temu enan 6 miesięcy + PH X-Mass, EPI, T3, OXA
8. TRENING: 3x w tyg po min 2h
9. CEL CYKLU: Czysta masa mięśniowa z redukcją fatu
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 2 lata
11. POZIOM BF%:20
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): raczej w stronę oponki
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): standard
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:102 kg
-martwy ciąg: były 14 lat temu
-przysiad: brak

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
arek.z90
Taaa...piszesz o dhea? Forme to tylko portwel zrobil :) ale serin to humor poprawialo.

Taki żarcik, bo obaj wiemy jak się ta przygoda z DHEA skończyła

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
Bylo to przerabianie wiele lat temu na forum. Pomysł z dupy, nic na tym nie ugrasz
1

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 294 Wiek 48 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 16307
Tak, tylko żadnych konkretów nie znalazłem. Jedna opinia gdzieś tak była o kilku kg dobrego mięsa, ale to dawno...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Parę razy pisałem jak działa dhea I już mi się nie chce Jak myślałeś że dobry koks w aptece rozdają bez racki to się mylisz. A za ten szmal mogłeś 40ml dobrego testa kupić. Moje zdanie masz wyżej.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Powiem Tobie, że miałem startować od maja na enanie ale jakoś to mi tak pomysł wpadł, impuls i jest. Duża dobrego o tym piszą, może sprawdzi się po odbloku jako dobry booster zrobi robotę. Co do teść to na ostatnim trochę syfiło mi plecy a na wakację to tak nie bardzo, e2 trzymałem w ryzach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106271 Napisanych postów 378283 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711489
Lipa nic na tym nie ugrasz

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest to steryd i wg opisu podnosi teścia
Jeśli ktoś czytał o relacji czy efektach po braniu tego to proszę o info bo cały czas mam slysze głosy o dobrej bombie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jednak muszę się rozpisać To jest hormon, obecnie coraz częściej zwany prohormonem. Stanowi zapas min dla hormonów płciowych jak estradiol czy test. Jeśli gonady nie wyrabiają to organizm może sobie z dhea syntetyzować coś żeby nadrabiać braki. Ale są to ilości śladowe. Jak Ci piszemy nic na tym nie ugrasz, dałeś ciała i teraz szukasz podparcia dla swojej teorii ale go nie znajdziesz. Chciałeś eksperymentować to trzeba było się najpierw pytać, lub chociaż rozeznać i zamiast za kosmiczna cenę eljota, mogłeś sobie do testów swansona kupić za 25% ceny.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wiesz, może nie tyle dalem ciała bo z chęcią coś bym zarzucił na lato Z drugiej strony latka lecą i jak ktoś po 40 pyta jaki odblok po cyklu to można zauważyć coraz więcej rad że po co Ci to , odblok nic nie da, leć teścia do końca życia.... A tak to raczej bym nie chciał
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Przed rozpoczęciem DHEA 362,7 [88.9 - 427] dzisiaj po 18 dniach wynik 423. Pociągnę do jeszcze miesiąc i zrobie więcej badań
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Czyli jak pisalismy nic na tym nie ugrasz

OnGear

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

3 cykl redukcja

Następny temat

ODBLOK PO 1 ROKU NA TESCIU

Alldeynn
Polecane artykuły