Jestem po 11 strzale aptecznego Omnadrenu jako że jest to mój pierwszy cykl kłuję się raz w tygodniu po 250 mg. Po tych jedenastu tygodniach czuję się świetnie siła rośnie ciało sie zmieniło na duży plus poprostu bajka, Oma daje kopa jakiego oczekiwałem. Planowo mam zrobić jeszcze cztery szoty i po 15 tygodniach cyklu odczekać trzy tygodnie i zacząć odblok lub...no właśnie i tu moje pytanie do was Panowie. Czy nie pociągnąć dłużej tego cyklu nawet o kilka miesięcy, mam jeszcze 30 ampułek Omy do wykorzystania oprócz tych pietnastu które koncze konsumować. Czy jednak lepiej zacząć odblok wyjdzie że w marcu, odblokować się i ok. Maja rozpocząć cykl krótszy ale 500mg/week tzn, poniedziałek/czwartek 250 mg?? Z góry dzięki za pomoc
Jestem po 11 strzale aptecznego Omnadrenu jako że jest to mój pierwszy cykl kłuję się raz w tygodniu po 250 mg. Po tych jedenastu tygodniach czuję się świetnie siła rośnie ciało sie zmieniło na duży plus poprostu bajka, Oma daje kopa jakiego oczekiwałem. Planowo mam zrobić jeszcze cztery szoty i po 15 tygodniach cyklu odczekać trzy tygodnie i zacząć odblok lub...no właśnie i tu moje pytanie do was Panowie. Czy nie pociągnąć dłużej tego cyklu nawet o kilka miesięcy, mam jeszcze 30 ampułek Omy do wykorzystania oprócz tych pietnastu które koncze konsumować. Czy jednak lepiej zacząć odblok wyjdzie że w marcu, odblokować się i ok. Maja rozpocząć cykl krótszy ale 500mg/week tzn, poniedziałek/czwartek 250 mg?? Z góry dzięki za pomoc
Omnadren to środek żłożony z czterech estrów testosteronu :
-Testosteron caprinicum 100 mg
-Testosteron propionicum 30 mg
-Testosteron phenylpropionicum 60 mg
-Testosteron isocapronicum 60 mg
Podczas stosowania omnadrenu możemy zabserwować między innymi : przyrost masy mięsniowej i siły, zwiększoną retencję wody (co można regulować wykonując badania i trzymając odpowiednią dietę), poprawioną regenerację, lepsze samopoczucie. Jednak omnadren jest silnym sterydem, który blokuje oś HPTA. Może tyle charakterystyki, wróćmy do pytania.
Generalnie nie ma sensu dwu miesięczny cykl, bo zablokujesz się a w tak krótkim czasie nie zbudujesz zbyt wielu mięśni. Zatem ciągnał bym to conajmniej kilka miesięcy, z czasem zmieniając środek np. na testosteron enanthate lub cypionate. Profilaktycznie wrzucaj co jakiś czas HCG.
Pozdrawiam

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
możesz lecieć dalej
to już twoja decyzja
jak będziesz lecieć dalej podawaj hcg co 5 tyg 2*2500 co 3 dni
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
lecz wysokie e2 ma poza gino inne skutki uboczne , tak wiec warto pilnować e2
zwłaszcza przed pct ,na pct wchodzisz z wyrównanym e2 i prl
daj 2*2500 co 3 dnin