Planuje cykl testosteron i deca a na koniec dorzucić winstrol. Swego czasu byłem na cyklu teść + deca + dhea i dobrze współgrało, ale nie wiem jak się ma dhea do winstrolu. Czy próbował już ktoś to łączyć, bo słyszałem z niepewnego źródła że stanzolu nie powinno się brać z dhea. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Siema,
Planuje cykl testosteron i deca a na koniec dorzucić winstrol. Swego czasu byłem na cyklu teść + deca + dhea i dobrze współgrało, ale nie wiem jak się ma dhea do winstrolu. Czy próbował już ktoś to łączyć, bo słyszałem z niepewnego źródła że stanzolu nie powinno się brać z dhea. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a w jakim celu chcesz dorzucać do cyklu?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Michalek83- czyli dhea nie zwiększy wolnego testosteronu i branie go podczas cyklu się mija z celem? Nasilą się skutki uboczne bo reakcja pójdzie w złą stronę czy po prostu będzie to nieefektywne?
...
Napisał(a)
Wrzuc ankietę działu
Koniecznie wino ?
I rozpisz dokładnie jak ten cykl ma wyglądać
Koniecznie wino ?
I rozpisz dokładnie jak ten cykl ma wyglądać
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
BykuKrkMichalek83- czyli dhea nie zwiększy wolnego testosteronu i branie go podczas cyklu się mija z celem? Nasilą się skutki uboczne bo reakcja pójdzie w złą stronę czy po prostu będzie to nieefektywne?
Dhea to hormon z ktorego powstaje m.in testosteron podczas naturalnej produkcji. Dla naturala taka suplementacja moze cos dac.
Jak wstrzykujesz sobie tetosteron z zewn., jestes zablkowany i nie produkujesz wlasnego To sam sobie odpowiedz na pytanie ktore zadales.
...
Napisał(a)
Na początek planuje zużyć wykupionego teścia aptecznego z jelfy (steż 100mg/ml) to będę brał 2 zastrzyki po 1 ml tygodniowo przez 4 tygodnie, potem przejdę na mocniejszego teścia (stęż. 250mg/ml) i przez 2-3 tygodnie będę brał dalej po 2 zastrzyki po 1ml tygodniowo. Potem dodam dekę (stężenie 100mg/ml) to będę brał przez 12-14 tygodni (może dłużej) 2 zastrzyki deki po 1ml i 2 zastrzyki teścia po 1ml tygodniowo. A na koniec planowałem dodać winstrol w tabletkach (1 tabl 10mg), może 30mg dziennie aż nie zużyje 200tabl, jednocześnie biorąc dekę i teścia. Dlaczego winstrol? Ogarniałem tam komuś i niestety się wystawił a tabletki zostały więc szkoda żeby tak leżały.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!