Co mogę mu doradzić lub odradzić? Obiecałem że się zapytam.
...
Napisał(a)
Witam, mój tatko planuje cykl, od około sześciu lat trenuje bez przerw. Wcześniej odkąd pamiętam cały czas trenował, jakieś siedem lat temu miał problemy z kręgosłupem i to unieruchomiło go na rok i pozbawiło treningów. Po operacji i rehabilitacji powrócił do treningów. Gdyby nie kulturystyka to nigdy by się nie pozbierał, to jego słowa. Teraz 110kg na serie na płaskiej to dla niego norma. 60kg krzywka na bicka, ostatnio podejrzałem :). Osobiście bym mu odradził ale wiem że treningi to dla niego wszystko. Wcześniesze cykle to omka z metką lub sama omka cykl 6msc. Ostatni 3 lata temu. Zakupił już metke i wszystko na pct, teraz zastanawia się nad testo, prop czy enan.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
metkę bym sobie darował na jego miejscu a cykl zrobił na długim estrze enan/cypio/lub mix
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
j.w test stolo wystarczy lepiej lajtowo a dluzej na dobre mu to wyjdzie
...
Napisał(a)
Enan 250mg a week. Więcej nie trzeba.
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
Zaj**iscie, tez bym tak chcial w jego wieku. Ja bym proponowal mode amerykanska, stala suplementacja, nie wielkie dawki, tak by trzymac poziom testosteronu 20latka. Czeste kontrole lekarskie.
...
Napisał(a)
stala suplementacja to wlasnie 250mg mixa co 21 dni (dla mezczyzn 35+, ale to zalezy) , co 14 dni to juz poziom 20latka czyli jakies 10mg ed testa, poziom 250mg mixa e7d to taki ze miesnie przyrost w sam raz a libido maks i nie trzeba zadnego AI czy czegos na prolaktyne - plus nie ma pocenia sie i retencji - tu 75% ludzi dawka porzadnego testa mixa 250mg ew powinna wystarczyc
...
Napisał(a)
Co Ty opowiadasz że przy 250 mg e7d nie trzeba IA przy "HRT" :P Przy założeniu że estro chcemy trzymać w normie to bardzo często właśnie trzeba. W ogóle każdy organizm jest inny i wszystko trzeba kontrolować badaniami i pod to dobierać dawki/inhibitory.
Zmieniony przez - Michail2008 w dniu 2014-02-14 14:49:12
Zmieniony przez - Michail2008 w dniu 2014-02-14 14:49:12
...
Napisał(a)
Jak bede w tym wieku to (mam nadzieje) bede walil testa zeby miec poziom 20latka :). Nie wiem czy w tym wieku dobrze jest robic cykl, duze cisnienie, obciazenie narzadow i bolesne zejscie
...
Napisał(a)
Ja bym się nie podejmował czegoś takiego. Co innego robić cykle podwórkowe a co innego "prowadzić" starszą osobę.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!