Szacuny
4
Napisanych postów
149
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3709
Witam jestem na cyklu na kreatynie mono 3 tydzień zaczynam. I teraz zaczyna się u mnie choróbsko katar, gardło, gorączka lekki katar :/
Co teraz brać dalej kreatynkę + mogę spokojnie brać np gripex i inne lekki ? No jak to nie pomoże udam się do lekarza ten da mi antybiotyk, mówić mu, że biorę kreatynę ? Co teraz robić ? Jak coś nie zrozumiałe proszę pytać. Dzięki za rady :/
"z każdym dissem na mnie tworzysz własny autoportret"
Szacuny
213
Napisanych postów
22991
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
173464
Zasada jest prosta.
Jesz, ćwiczysz - bierzesz dalej.
Leżysz obłożnie chory i nie zamierzasz trenować, a z trudem dostarczysz odpowiednią ilość kcal, b, t, w - odstawiasz, za pewien czas zaczynasz od nowa.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Szacuny
4
Napisanych postów
149
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3709
Mówić lekarzowi, że brałem "biorę" kreatynę ? I kolejne pytanie załóżmy tak mnie rozłoży, że pójdę do lekarza on da mi antybiotyk + jakieś inne lekki. Skończę je brać wyzdrowieję to jak wracam na trening od razu brać kreatynkę ?
Jak wezmę kratynę + gripes to coś się może stać?
Zmieniony przez - Alken w dniu 2011-09-20 09:46:44
"z każdym dissem na mnie tworzysz własny autoportret"
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
37030
Niedawno mnie przewialo tak, ze nie bylem w stanie wyjsc na dwor i udac sie do lekarze. taki oto zestaw 'przymusowy' przyczynil sie do wyleczenia:
wit C 2g/dobe w 2 dawkach po 1mg
polopiryna 200mg x 4-5/dobe
caly czas w dresach pod koldra
Zaznaczam, ze bralem to sam, bez konsulatacji z lekarzem, wiec niekoniecznie moze sie sprawdzic w kazdym przypadku. tez chcialem od razu 2 dni po "odkryciu" choroby na silke, a wyszlo, ze musialem polezec tydzien. treningi ida dalej, na takich ciezarach jak przed choroba. bedzie ok, pzdr
Zmieniony przez - Arros w dniu 2011-09-20 10:40:24