Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
2gr/kg białka,2gr/kg tłuszcze,4gr/kg węgle.
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
brak cykli
Opisz swój plan treningowy
5x5
Cel cyklu
poprawa regeneracji i sił witalnych
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
---
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
18%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
endomorfik-tendencja do tycia
Stan zdrowia
wyniki b.dobre
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
łysienie w normie,ciało mocno pokryte włosami
PPM (podstawowa przemiana materii)
2500kcal
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
wyciskanie na płaskiej 150kg,martwy ciąg 230kg,przysiad 170kg
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
12
Napisanych postów
743
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18535
Witam
Proszę osoby kompetentne o pomoc w dobraniu środków i ilości potrzebnych do przeprowadzenia mądrego cyklu sterydowego mającego na celu poprawę regeneracji organizmu i nabranie siły do życia .Mam bardzo stresującą pracę która mnie wykańcza i powoduje coraz większe zmęczenie organizmu,czuje ze moje ciało kompletnie nie regeneruje się ,mój trening ograniczyłem do minimum tzn 2x w tygodniu po 45 minut ,robie też przerwy tygodniowe co 1-1,5 miesiąca,ale to nic nie daje.
Chcę dalej pozostać aktywny i sprawny fizycznie ,mam 16 lat treningów za sobą,boli mnie bardzo jak z miesiąca na miesiąc jest coraz gozej z moją formą i widzę ze bez sterydów juz sie nie obejdzie,Dodam tylko ze nie mam problemu ze zdrowiem,wszystkie moje wyniki są jak najbardziej prawidłowe,
Tak jak napisałem nie zależy mi na rozbudowie masy mięśniowej za pomocą sterydów ,ta ma byc jedynie skutkiem ubocznym prawidłowo wykonywanych treningów na które nie starcza mi juz siły....,zalezy mi tez na mozliwie najmniejszych skutkach ubocznych .
Szacuny
384
Napisanych postów
9627
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
133473
Najlepszym rozwiązaniem w Twoim przypadku będzie po prostu cykl na testosteronie. 250mg e5d długiego estru (enan lub cypio) powinno znacznie przyspieszyć procesy metaboliczne i pozytywnie wpłynąć na samopoczucie.
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
Szacuny
384
Napisanych postów
9627
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
133473
Po cyklu wszystko prawdopodobnie wróci do obecnego stanu, dlatego poleciałbym na takim cyklu przynajmniej do momentu, aż Twoja sytuacja unormuje się na tyle, że będziesz mógł zapewnić sobie "normalną" regenerację. Na testosteronie możesz być nieograniczony czas.
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
Szacuny
12
Napisanych postów
743
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18535
C.D.N....Zdecydowałem się na cykl testostenonem enanem,pierwszą dawkę juz przyjąłem ale pewne obawy co do długości cyklu,piszecie ze mozna go brać nonstop ale wiadomo ze bedzie to miało skutki uboczne które chce zminimalizować,czy nie lepiej go brać cyklicznie ? Boję się głównie o to ze kompletnie uszkodzę sobie produkcję własnych hormonów.
Zmieniony przez - MARCINSZ w dniu 2015-05-21 18:12:36