Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
B 220 T 90 W 280
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Obecnie test cypio, wcześniej test solo również 2021r
Opisz swój plan treningowy
Split 3 x w tyg, BJJ 2/3 razy w tyg
Cel cyklu
Redukcja
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Test cypio obecnie
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Mezo
Stan zdrowia
B. Dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Brak
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
14
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
457
Witam Panowie. Proszę o poradę dotyczącą cyklu. Od września 2023 lecę solo test cypio 250mg w dawce 0,7ml e6d.
HCG 5000j co 6-7tyg, 1000j e3d.
Samopoczucie ok, badania wrzucam screena przed cyklem i w trakcie.
Moje pytanie jest takie gdyż redukuje od września zeszło 8kg przechodzę teraz na IF i schodzę z kaloriami i nadal chciałbym lecieć na cypio. Wyniki są chyba ok więc nie wiem czy muszę dorzucać coś z profilaktyki, mam wino inj czy dorzucić za jakiś czas przed zakończeniem redukcji? Jeśli tak jak to dobrze dodać? Z testa narazie nie zamierzam schodzić chyba że po zakończonej redukcji którą planuje zakończyć do sezonu wakacyjnego. Jak wówczas dobrze ustawić odblok? Bądź pociągnąć dalej żeby po sezonie wakacyjnym przejść na masę?
Pozdrawiam
Szacuny
255
Napisanych postów
823
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
10529
Odblok bym robił gdyby w planach była min 2 letnia przerwa . Poniżej to mosty bo bez sensu bałagan robić w hormonach na kilka miesięcy żeby potem znowu wejść na towar ....
Szacuny
1
Napisanych postów
14
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
457
Morfologia tak wygląda.
Podałem wyżej jakie testo, wychodzi 150mg e6d.
Dzięki chłopaki za pomoc.
A jeszcze jedno libido coś jakby nie takie, albo sobie wkręcam, badania niby ok co może być nie tak? Tzn jak już pójdzie z kobitą to jest ok ale chęci jakieś słabe k***
Szacuny
19
Napisanych postów
94
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1387
Zrobić więcej iniekcji w tyg, co 3,5 dnia lub ed przy takiej dawce pić wodę ruszać się i bo ja przy 1g week tyle nie mam. Ogarnij się przez 3 miesiące bo tyle trzeba na ogarnięcie / rozwalenie hematokrytu
Szacuny
1
Napisanych postów
14
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
457
Ruszać to się ruszam 5-6 treningów w tyg z tego 2/3 na macie. Ostatnio właśnie mało piłem wody przez wyjazd i wogole płynów. Elektryka zacząłem jarać to może tez ma jakiś wplyw. A co z tym libido jak myślicie? Wkręciłem sobie coś czy jak? 2 lata temu tak miałem ale to jak prowadził mnie pseudo trener k*** bo na testo solo miałem ciśnienie mega w górę, półksiężyc na twarzy, libido zero i wywalone estro w górę mocno. Teraz mam symex pod ręką ale chyba jak wyniki w widełkach to nie wrzucam..
Szacuny
1
Napisanych postów
14
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
457
Panowie wrzucam kontrolnie badania w celu porady. Estro do zbicia? Pod ręką mam symex. Moglbym dorzucić prime do redukcji bądź wino. Ewentualnie spalacz myślałem o T3 bo clen źle na mnie działa. Redukcje planuję zakończyć maj/czerwiec.
Leci nadal test solo 0,5 ml ( 125mg) pon/czw.
HCG zacząłem od soboty, 1000j e2d
Badania zrobione wczoraj - wtorek.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Moto5 w dniu 2024-03-06 13:17:18
Zmieniony przez - Moto5 w dniu 2024-03-06 13:43:50