...
Napisał(a)
Kupłem 2000mg testosterone suspension. Nigdy tego nie brałem ale sie odważyłem zamieżam brać 50mg dziennie przez 40dni co tym sądzicie. Prosze o wypowiedzi ludzi którzy stosowali ten środek :) Jeśli ktoś ma lepszy cykl to prosił o rozpisanie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
dlugosc mysle ze do 6tyg. a z dialaniem miejscowym mysle ze to pogloska. podobne dzialanie mialo miec wino jak i inne zawiesiny. bilem kiedys wino tylko w lewe udo i nie widac bylo roznicy. jesli ktos taka dostrzega to moze tylko byc lekie zapalenie poinjekcyjne i stad moze sie tak wydawac

...
Napisał(a)
A ktory to ma byc cykl ???
Bo suspen to dosc odwazny srodek
Chociazby z powodu codziennych injekci 
Bo suspen to dosc odwazny srodek

26 weeker...
...
Napisał(a)
codzinych a nawet
2 razy dzienie!!!!!!!
odradzam ci a bym go bral jak by mnie nie ruszal testosteron z estrami w duzych dawkach
2 razy dzienie!!!!!!!
odradzam ci a bym go bral jak by mnie nie ruszal testosteron z estrami w duzych dawkach
Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe
...
Napisał(a)
kazam w tym samym czasie zesmy napisali hihi
Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe
...
Napisał(a)
Supsesion to testosteron niezestryfikowany identyczny taki jak nasz w organizmie . Ma on wielkie skutki uobczne , najlepiej podczas cyklu żreć finasteryd , stosować nolve lub jakiś inhibiator aromatazy i hcg by atrofia jąder nie była wielka , stale monitoruj ciśnienie krwi i nerki jedz żurawine i pij dużo wody . Pokmiń po tym nad jakimś dobrym odblokiem teśc ten jest w organizmie dobę . Daje on bardzo dobre przyrosty .
...
Napisał(a)
BOZE !!!
Jak to akuratnie ten testosteron daje najwieksze skutki uboczne ??
Mozesz mi to pojasnic ?? Bo ja do tej pory myslalem ze testosteron=testosteron....
Jak to akuratnie ten testosteron daje najwieksze skutki uboczne ??
Mozesz mi to pojasnic ?? Bo ja do tej pory myslalem ze testosteron=testosteron....
26 weeker...
...
Napisał(a)
Cine nie do końca tak jest...
Susp jest najbardziej toksyczny i daje najsilniej wyrażone skutki uboczne...
Susp jest najbardziej toksyczny i daje najsilniej wyrażone skutki uboczne...
...
Napisał(a)
To tak samo jak z insą...
-insa krótkodziałająca
-insa długodziałąjąca
Niby insa=insa, ale są plusy i minusy... Insa krótkodziałająca jest bezpieczniejsza bo działa krócej, musisz się pilnować 3-4 godziny po zastrzyku, ale w budowaniu masy jest gorsza od długodziałającej... Długodziałająca jest bardziej niebezpieczna bo musisz się pilnować znacznie dłużej po zastrzyku ale to właśnie jej przedłużone działanie daje większą mase...
Podobnie z testem... Walisz testa bez estra [****a jaki rym
] i organizm dostaje natychmiast dużą ilość nie związanego testosteronu... Walisz z estrem test jest uwalniany stopniowo...
-insa krótkodziałająca
-insa długodziałąjąca
Niby insa=insa, ale są plusy i minusy... Insa krótkodziałająca jest bezpieczniejsza bo działa krócej, musisz się pilnować 3-4 godziny po zastrzyku, ale w budowaniu masy jest gorsza od długodziałającej... Długodziałająca jest bardziej niebezpieczna bo musisz się pilnować znacznie dłużej po zastrzyku ale to właśnie jej przedłużone działanie daje większą mase...
Podobnie z testem... Walisz testa bez estra [****a jaki rym

...
Napisał(a)
Czyli chodzi glownie o stezenie ...
Wlasnie mysle czy by tak na koniec nie wbic zamiast propa - agi
Ale to wydaje sie byc lepsze na kicka
niz na zakonczenie cyklu ...
Wlasnie mysle czy by tak na koniec nie wbic zamiast propa - agi

Ale to wydaje sie byc lepsze na kicka

26 weeker...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!