to podobno najsuteczniejsza i najbardziej extremalna dieta, przez 2 tygodnie jemy tylko samo bialko, plus 50 gram weglowodanow i sladowe ilosci tluszczu, pijemy duzo wody, dieta trudna monotaonn aczasem niezdrowa ale jedyna skuteczna pewna i szybk aconajwazniejsze, nie ma rady musimy stracic tluszcz, do tego dodalbym kreatyne i witaminy, prosze o ewentualne modyfikcje owej diety
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"ale jedyna skuteczna pewna i szybk"
kluciłabym się z tym...
kluciłabym się z tym...
<-- Nie, nie jestem łysa
...
Napisał(a)
zastanawiam się nad czyms takim, tylko może ze 100g wegli dać na dobę nie 50
...
Napisał(a)
samym białkiem nie spalisz tłuszczu a napewno na zdrowie ci to nie wyjdzie....nie wiem gdzie to słyszałeś ale to kompletne bzdury co wypisujesz, zakwasisz organizm ...po za tym po co do tego kreatyna jeszcze
??
kreatyne bierze się na mase na dietach wysokowęglowodanowych bądz na ładowaniach na dietach cyklicznych

kreatyne bierze się na mase na dietach wysokowęglowodanowych bądz na ładowaniach na dietach cyklicznych
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
poczytaj nha bo chtba oto chodzi
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dieta na mase do oceny i prosze o poprawki!
Następny temat