...
Napisał(a)
Jak w temacie. Dla mnie wygodniej raz w tygodniu ale sie zastanawiam czy jest sens podzielić to na dwie dawki, wiem że to długi estr a nie np susta którą najlepiej c3d bić. Aha cypio lub enan będzie leciał 10-12 tygodni, do tego jako kick metka 30mg przez jakieś 4 tygodnie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Jezz bold enan cypio a po jezz'ie mostek, co i jak dalej....
- susta,cypio,enan czy może coś innego ? na czym dalej polecieć ?
- Tren + Prop - jak uniknąć wahań stężeń?
- prop na kickstarter do cypio 500 mg e5d
- Cypio 250 mg ew cisnienie w górę
- propozycje w ulozeniu cyklu npp-deka,cypio-enan-mix,meta,tren-prop
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cypio/ enable_
"Najważniejsze w życiu jest stanąć twarzą w twarz ze swoim największym wrogiem, ujrzeć jego krew wsiąkającą w ziemie i usłyszeć lament jego kobiety"
...
Napisał(a)
Cypio/enan bij min co 5 dzień ja bije 500 week dwa razy w tygodniu w pon i czwartek co 7 dni to za duże wahania tescia
"Najważniejsze w życiu jest stanąć twarzą w twarz ze swoim największym wrogiem, ujrzeć jego krew wsiąkającą w ziemie i usłyszeć lament jego kobiety"
...
Napisał(a)
j.w. reszta pytań ankieta działu
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dzięki, za odp. Po prostu myślałem, że długie estry z jakiegoś tam powodu nie powinno się tak często ładować, od tego jest prop. W takim razie podzielę na 2 strzały w tygodniu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!