Witam. Mam takie pytanie, rzadko która przedtreningówka na mnie działa. Próbowałem już chyba wszystkiego. Jestem ekto, waga 80kg. Kumpel dał mi dzisiaj na próbę "czarnej mamby" i o dziwko porobiło mnie nieźle i trening mega udany. Czy mogę ten spalacz używać jako przedtreningówki 3-4x w tyg.? Nie robię redukcji, bardziej idę dalej w stronę masy. Pzdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możesz, sam z siebie spalacz Cie nie wytnie jak nie masz diety na ujemnym bilansie.
KCAL na plusie i luz
KCAL na plusie i luz

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Git. Zobaczę jeszcze tylko czy mi apetytu nie zblokuje. Bo ponad 4000kcal nie jest łatwo wcisnąć ;)
...
Napisał(a)
W BlackMamba siedzi sporo nie ujętego w składzie DMAA, wiec uważaj bo to niebezpieczny syf. Dodatkowo zawiera yohe której nie powinno się zażywać na diecie wysokowęglowodanowej a taką pewnie masz na masie.
...
Napisał(a)
Owszem, jestem "hard gainerem", więc z węglami dochodzę do 8g/kg mc.
...
Napisał(a)
MalcerzV3Dodatkowo zawiera yohe której nie powinno się zażywać na diecie wysokowęglowodanowej a taką pewnie masz na masie.
Stary VPX Friction też miał w składzie Yohe, a jako przedtreningówka w okresie masowania sprawdzał sie wyśmienicie

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
sporadycznie ok, ale nie co trening
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
" W BlackMamba siedzi sporo nie ujętego w składzie DMAA, wiec uważaj bo to niebezpieczny syf. Dodatkowo zawiera yohe której nie powinno się zażywać na diecie wysokowęglowodanowej a taką pewnie masz na masie. "
Jesteś pewny co do geranium ? Myślisz że firma ryzykowała by tak bardzo? Przecież mogliby ich zaskarżyć za oszukiwanie co do składu ...
Zmieniony przez - RobertoTSW w dniu 2014-06-27 18:38:54
Zmieniony przez - RobertoTSW w dniu 2014-06-27 18:39:14
Jesteś pewny co do geranium ? Myślisz że firma ryzykowała by tak bardzo? Przecież mogliby ich zaskarżyć za oszukiwanie co do składu ...
Zmieniony przez - RobertoTSW w dniu 2014-06-27 18:38:54
Zmieniony przez - RobertoTSW w dniu 2014-06-27 18:39:14
...
Napisał(a)
Nie osłabiaj mnie, mamba była z założenia na efce i spod lady więc tam mogło i może znajdować się wszystko, a czy akurat to...
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2014-06-27 20:03:16
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2014-06-27 20:03:16
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
Black Mamba jako spalacz to jest zaje-fajna ale tylko ta z logo na kapsułkach.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!