https://www.sfd.pl/Jelfa_prolo,_fake_czy_orginal_-t611436.html
A więc do rzeczy, po wakacyjnej przerwie zacząłem cykl enan solo 10tyg - aby mieć pewność środka zdecydowałem sie na "apteczniaka" Jelfe Prolo
Sporo przed cyklem zrobiłem sobie badania na test:

Do 5-tego tygodnia leciałem 200mg e5d i na 9godz. przed kolejnym badaniem testa zrobiłem iniekcje 200mg (godzina ok 22:00)

Potem do końca cyklu leciałem 200mg e3d (zwiekszenie dawki ze wzgledu na słabe działanie prolki)+ poleciały 2 strzały Unigena i Testovirynu po 1ml 250mg enana (chyba 6-ty tydzien, reszta prolo), po ostatniej iniekcji z prolki odczekałem 3 dni zanim zrobiłem badania, oto i one:

Co do przygotowań, trening 4x w tyg, dieta ok. 6g-w/3g-b/2g-t na kg masy ciała, + odżywki białko WPC, WPI, BCAA, Carbo, Glutamina + osłonki, witaminy itp.. Waga przed cyklem ok. 79kg, po cyklu 83-84kg. Jak widać rewelacji nie ma... Skutki uboczne? Wg. mnie brak, nie zauważyłem retencji, trądziku, tłustej skóry, cisnienia tętniczego, wypadania włosów, wiekszego zarostu na ciele, pomniejszenia jąder itp itd... wzrost siły/masy/regeneracji - bez szału.
Co do libido - przyznam, że odczuwałem miejscami większe, niektóre iniekcjie były troche bolesne i tak jak wspominał ktoś odnośnie wałowanej Omki - być może i tu siedzi jakaś śladowa ilość propa (stąd wyższy teść 9 godz. przed badaniem)
No i tylko dodam na koniec, że nie czuje sie zblokowany i na odblok leci sam booster teścia z atd, może przybije do tego tylko HCG ale jeszcze nad tym myśle ;) Siły i masy troche poszło, ale na 90% mam wrażenie że to suple + dieta.
Także wnioski niech wyciągnie każdy sam.. Znając życie odezwą sie znawcy omki/prolki którzy będą twierdzić twardo że wałków Jelfy nie ma lub dil był z d...
ps. Jestem w trakcie wywiadu na temat tej prolki (912121) z Jelfą, (podałem się za niezadowolonego pacjenta:P) jak coś odpiszą to oczywiście dam znać, bo może mieli jakieś zgłoszenia o braku jej działania i może niedługo zobaczymy kolejny komunikat na ich stronie.. kto wie ;)
Zmieniony przez - Moalord w dniu 2010-12-01 21:18:26