Ommm, ommm, omm

Przygotowanie: (czekoladki)

Mleczko kokosowe połączyć ze stevią , białkiem oraz kakao, dobrze wymieszać. Dodać około 60g mleka ( u mnie 1,5%) i żurawinę (wcześniej pokroić ją na pół). Całą masę przełożyć do plastikowych foremek.
Dać do zamrażalnika na około 30-50min.
Smacznego !!

Blok czekoladowy

Wersja bardziej wypasiona

Przygotowanie:
Mleczko kokosowe połączyć z miodem, kakao oraz wheyem. Żurawinę i migdały przekroić na pół. Dodać wody z mleczka kokosowego (lub mleka 1,5%). Całość wylać na blachę, wcześniej wyłożoną papierem.
Zamrozić na około 40-50min.
Smacznego


Ps. Brak w makro miodu






Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2016-09-11 15:22:30
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html