Witam, Chciałbym sie dowiedziec czy moze spowodować brak postepów na siłowni choroba czerwienica bylem wczoraj na badaniach wstępnych do pracy pobierano mi krew i wykryto mi czerwienice obiawy mam ot dawna takie jak dretwienie dłoni mrowienie w palcach czesto budze sie w nocy i mam dretwe dłonie nie moge ruszac reką szczegulnie po treningu prawie zawsze mam ten problem juz od kilku lat, chciałbym sie zapytac czy ktos z was wie cos na temat jak to sie odbija na postempach w treningu jak z tym walczyc i czy ktos ma taki sam problem ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Lekarz ale nie okreslił jaki to rodzaj czereienicy bo czytalem ze 3 rodzaje istnieja powiedzial mi ze moze to byc nic powaznego ale lepiej to w przyszłosci lepiej zbadac.
...
Napisał(a)
Wiem tez ze moze to byc spowodowane odwodnieniem przez alkochol albo srodki moczopedne ale ja nie pije w ogóle alkoholu a srodki moczopedne tym bardziej nie biore.
...
Napisał(a)
jaki to byl lekarz? podobne objawy ktore wypisujesz moga byc rowniez spowodowane z innego powodu
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2015-12-16 17:41:42
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2015-12-16 17:41:42
...
Napisał(a)
Jak odbierałem zaświadczenie jest ogólnie lekarzem rodzinnym z wieloma uprawnieniami takrze i sportowym na pewno to nie jest czerwienica rzekoma.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!