ooooo
...
Napisał(a)
Witam,mam problem jestem w 3 tyg enan solo nasz Polski i straszne mam wypieki na twarzy i szyi,ciśnienie w normie 150/80 puls zawsze miałem 55 a teraz 75 od czego to może być,zawsze waliłem enan i było git wszystko
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a morfologia jak wygląda?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Poza morfologia estro tez by sie przydalo sprawdzic.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
150/ na 80 to nie jest norma tylko juz hypertension ja tabsy mialem przepisane juz przy nizszym
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Oczywiście że 150 to nie jest normalne skurczowe jeszcze te rozkurczowe 80 to ujdzie. Ja też miałem tabsy przypisane.
<--Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach-->
<-- Wyrazy uznania dla wszystkich którzy osiągnęli zamierzony cel i dla tych wszystkich którym
się nie udało -->
...
Napisał(a)
Od androgenow mogles sie "zarumienic"
Zauwazylem ze niektorzy tak reaguja.

...
Napisał(a)
czerwienica, ja tez tak reaguje, za dużo krwinek czerwonych stąd takie objawy, ja robiłem sobie upust krwi bo nie dawało mi to spokoju
...
Napisał(a)
Musialby byc bardzo wrazliwy aby przy enanie solo do tego po 3 tyg juz wystalily objawy czerwienicy
...
Napisał(a)
w sumie moze i racja, to dopiero 3 tygodnie, mi to tak po 3 miesiącach zaczyna to dokuczać
...
Napisał(a)
Hermann kiedyś o tym wspominał, zaczerwieniona twarz, szyja, góra klaty - podwyższony poziom estro
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!