Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
47
Mam czerwone policzki i nos...mam tego dosc ,latem i zimą wyglądam jak po lazni.Boli mnie patrzyc do lusterka.Niewiem co mam robic...chyba zwarjuję.Moze wiecie cos na ten temat jak wolno zmniejszyc czerwonosc?Plus mam popękane naczynka,ale cholera mam tylko 17 lat.RATUJCIE
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
353
Jest mnóstwo powodów dla czego występują może przez krzepliwość krwi bądz genetycznie od rodziców .. jest dużo artykułów na ten temat... na zaczerwienienia ciężko mi coś poradzić , ale na popękane naczynka stosowanie kremów u większości osób jest nie zadawalające więc pozostaje kuracja laserowa bądz inne. zrób sobie na wieczór herbatkę , odpal kompa i nocka z wyszukiwarką ;)
Szacuny
7
Napisanych postów
798
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4213
Ja osobiscie slyszalem o genialnej metocie wstrzykiwaniu w naczynka jakiejsc substancji(nie pamietam ktorej) i te naczynka chyba sie kurczą hmm czy jakos tak ;) potem nie widac nic :) jest to bardziej do żylaków /// na takie zaczerwienienia to bardziej laser obszarowo // byłas u dermatologa ?
Szacuny
135
Napisanych postów
4193
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
44201
Krem Ruboril ewentualnie Dermacos Anti-Redness powinny trochę pomóc. Poza taka twoja uroda. Kiedyś panny smarowały sobie policzki czerwonym burakiem, żeby dodać sobie trochę zalotnych rumieńców :)