Czy siemie lniane tuczy? Chce przytyć i wiele osób mówi mi że mam pić siemie lniane czy to prawda? Wiecie nie chce z chudnąć jeszcze bardziej.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tuczy,
Nie ma chyba takiego pojęcia, że coś tuczy. Wszystko ma ileś kalorii i musisz patrzeć ile zjadasz dziennie. Możesz jeść same warzywa i być coraz grubszy... Możesz pić siemie lniane i chudnąć.
Tak mi się wydaje ale być może zależy to także od czegoś innego... poczekaj na smpa
Nie ma chyba takiego pojęcia, że coś tuczy. Wszystko ma ileś kalorii i musisz patrzeć ile zjadasz dziennie. Możesz jeść same warzywa i być coraz grubszy... Możesz pić siemie lniane i chudnąć.
Tak mi się wydaje ale być może zależy to także od czegoś innego... poczekaj na smpa
...
Napisał(a)
tobi505 siemię lnianę pite ma usprawniać pracę przewodu pokarmowego pomaga w zaparcoiach dba o flore bakteryjna natomiast mielone ma dużą ilośc NNKT więc ma troche kcal jednakże to zależy od ilośc pokarmu jaka bedziesz jadł jak ze wwzytskim
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Mysle, ze przede wszystkim powinienes zmienic podejscie od odzywiania. Tuczyc moze wszystko co zawiera kcal, co nie znaczy nie im mniej jesz tym wiecej chudniesz. Zapraszam do czytania artykulow w dziale na temat prawidlowego zywienia.
Zmieniony przez - domer w dniu 2010-10-18 13:45:05
Zmieniony przez - domer w dniu 2010-10-18 13:45:05
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!