Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
34
Hej Witam wszystkich i zwracam się z pytaniem na pozór dosc dziwnym aczkolwiek miło byłoby uslyszec dosc konkretne odpowiedzi. A mianowicie, mam 20 lat wzrost 185/waga 70 kg, i dosc okragłe, delikatne rysy twarzy, chciałem sie zorientowac, czy jest jakaś mozliwosc, jakies cwiczenia, ewentualnie dieta (choc jestem szczupły) by schudnąc na twarzyy i bardziej uwidocznic jej kształty, chodzi mi o męskie rysy, kosci policzkowe ? Czy może tez przyjdzie to z wiekiem ? chciałbym cos z tym zrobic...
dzięki za odpowiedź, czekam na Wasze komentarze.
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
widocznie taka masz budowe twarzy, nie ma cwiczen specjalnie na twarz ktore sprawia ze uwydatnia ci sie kosci policzkowe, jak juz to operacja plastyczna przy 185 i 70 kg to ty juz lepiej nie chudnij
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-06-27 21:00:53
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
2
Napisanych postów
315
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9837
Sory że tu sie włacze ale moj kumpel ma podobny problem jest chudy a buzia poprostu policzki sa grobe i 2 broda tez groba, może sa jakies cwiczenia lub zioła okłady nie wiem prosze o pomoc.
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
34
no ok a jak wygląda sama kwestia chudnięcia na twarzy ? tzn tracąc zauzmy tkanke tłuszczową z brzucha itd traci się tez na twarzy ? kiedy się na twarzy chudnie w ktorym momencie, no bo trudno dopuscic do sytucji ze bede miał niedowage, a na twarzy dalej pyzy :) heh
Szacuny
4
Napisanych postów
198
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3745
No ja tam nie znam sie na tym, ale mysle ze jesli chcesz miec taką twarz jak "Ridż" tzn. taką typowego faceta jak niektorzy mowią to chodzi tu o mięsnie zuchwowe (chyba). Jedyne co mi przychodzi do glowy to ta guma.