Dlatego chce kupic kreatyne i zrobic pare kg jeszcze i dac sobie spokoj w sensie robic full redukcje. Jestem poczatkujacym i na pewno u mnie 1kg na miesiac to taka optymalna wartosc, jak nie wiecej na tej kreatynie
Moj cel to z 36cm w bicu i fajna klata +
sylwetka V i rzezba, nie chce byc wielkim dzikiem :)
Kurde dlatego też chcialem zalozyc nowy temat no ale dobra to moze potem, bo teraz wlasnie bedzie balagan a ja lubie porządek ;d
No ale okej info o mnie:
Mase zaczalem w lipcu, startowalem z waga 69kg, bylem szkieletem, bylo z 10% bf.
Moj wzrost to 185cm,
Waga aktualna 78,5kg.
EKtomorfik raczej, szybko trawie
Staz na silowni z 4-5 miechow, slabe poczatki, zero techniki zero progresji, to teraz chce zmienic i dodac co tygodniowo zwiekszana objetosc, stad wszystkie wyniki zapisuje na kartce i co tydzien mam zamiar zwiekszac - na kreatynie chyba nie bedzie z tym problemu
Co tu jeszcze pisac, hmm, no wymiary:
w bicu lewym 33cm, w prawym 33,5 (smieszne jest to ze wlasnie jak bylem na masie ten rozmiar mi juz zostal, od 3 miesiecy nie uroslo mi nic w bicepsie a jadlem o 3200+ kcal, jedynie co to tylko sie zalalem w tluszcz) - Mozliwosc uczulenia na kortyzol?? tak mi trener podpowiedzial.
SKrzywienie niestety mam plecow, stad zle mi sie rozwijaja, lewa strona malo miecha, gdzie po prawej stronie plecy mam duzo miesni, latwo to mozna zaobserwowac gdy wyciskam hantlami, na jednej stronie musze brac duzo mniej bo nei daje rady.
Robie FBW 3x w tyg. Mysle czy nie dodac aeroby w dNt zeby tym razem sie nie zalac - bo chce robic sucha mase albo nawet rekompozycje.
Ogolnei to jak wygladam to tak:
na pelnej napince brzucha, wiec widac jakbym mial z 10% bf ale tak na prawde mam z 17% BF (wiem ze powinno sie startowac z 12 ;/ no ale nie wiem czy jest sens)
Oto ta fota, z gory dzieki za wszelka pomoc
Zmieniony przez - gobbi w dniu 2015-01-27 22:04:28
Zmieniony przez - gobbi w dniu 2015-01-27 22:08:55