Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
28
Witam. Mam wrażenie że mam zbyt szerokie biodra jak na mężczyznę i nie wiem czy mi się tylko wydaje czy naprawde mam? Mam też zbyt duże uda które naprawdę są przeogromne i nic chyba z tym nie mogę zrobić. Wyglądają bardzo źle. Co o tych biodrach sądzicie? Poniżej zdjęcia
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
7
potrenuj gore i nie daj sie zwariowac obecna moda. Ludzie na to sie nie ma wplywu to jest genetyka!!!! tak jest i tyle, nie przejmuj sie tym, trenuj, skorygujesz troche dysproporcji i przestan sie w ogladac za "idealami", bo to naprawde nikogo nie obchodzi kto jakie ma biodra itd. Piora ludzia mozgi tymi cud dietami, cud sylwetkami i kto wie co jeszcze, a czy chudy czy gruby czy idelany czy nie, wszyscy sie zestarzeja i wyladuja w piachu
Szacuny
6313
Napisanych postów
78010
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766861
Nie masz szerokich bioder samych w sobie. Masz je stosunkowo szerokie do bardzo słabo rozbudowanej klatki piersiowej. Stąd wynika właśnie taki wygląd sylwetki. Poza tym, że masz bardzo mało mięśni, jest również dość sporo tkanki tłuszczowej. Niestety ale tak to wygląda u osób, które nie prowadzą aktywnego trybu życia i nie zwracają uwagi na swoje odżywianie. Sugeruję zacząć zdrowo się odżywiać i wprowadzić trening angażujący Twoje mięśnie do pracy.
Szacuny
30
Napisanych postów
292
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
1528
Na pierwszym zdjęciu można odnieść takie wrażenie, ale drugie rozwiewa wątpliwości. Zauważ taki owca z wk też niby miał szerokie biodra, a się wyrobił i wygląda proporcjonalnie.