Witam,mam takie pytanie czy opłaca się uwglednić mleko sojowe w diecie?Co prawda nie ma za dużo wartości odżywczych ale za to też mało kcal i moze można dodawać dla smaku np. do muesli czy do kawy?Gdzieś wyczytałem że mleko sojowe to jest to produkt wysoko przetworzony ale czy to jest prawda?Chyba by nie stał na półce ze zdrową żywnością.No ale w sumie współcześnie wszystko jest możliwe.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie jest to produkt najwyższych lotów, do kawy spróbuj mleka kokosowego lub migdałowego. 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Łoo tylko mi powiedz gdzie takie znaleźć bo chyba w żadnym standardowym supermarkecie ;/.A kokosowe to faktycznie też dobre ale sporo tłuszczy ma a jak patrzyłem migdałowe ma mniej więcej wszystkiego po równo.
Zmieniony przez - xSprinterx w dniu 2015-02-13 23:16:45
Zmieniony przez - xSprinterx w dniu 2015-02-13 23:18:25
Zmieniony przez - xSprinterx w dniu 2015-02-13 23:16:45
Zmieniony przez - xSprinterx w dniu 2015-02-13 23:18:25
...
Napisał(a)
możesz bez problemu zrobić sam i jedno i drugie, poszukaj przepisu w necie, na yt na pewno jest.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!